218

ДОКОГА???

преди 4 години

Борисов доволен,а парното и токът пак поскъпват.Защо е доволен???

217

Анонимен

преди 4 години

Хм, ВМРО взима 1 допълнителен мандат с 0,46 гласове, докато ВОЛЯ има 0,61 и не вкарва депутатИзбори по герберски

216

Анонимен

преди 4 години

абе тоа на кой свет Е ?

215

Анонимен

преди 4 години

Непрекъснато "бие" някого! Хаха!

214

запознат

преди 4 години

ОСТАВКА!

213

Цитат:

преди 4 години

"Борисов заяви, че Мария Габриел е събрала най-голям брой преференции.Премиерът обяви, че Лиляна Павлова е събрала голям брой преференции"Чакайте сега, че се обърках. Борисов и Премиерът не са ли един и същи човек?Кой е събрал най-голям брой преференции?

212

Анонимен

преди 4 години

Б.Б.задмина и бай Тошо,с партизанското име Янко.Иначе и двамата са били борци.Единят както споменах по горе е бил партизанин и се е борил против фашизма,а другия е бил борец в началото на прехода към силовите структури.Другото общо за тях е че много успешно яхват вълната да са начело на държавата.

211

Анонимен

преди 4 години

Коя е Габриел?Дъщеря на аржентинския футболист легендата Габриел Батистута.С 57 гола за националния на Аржентина.Преди две години го изпревари по Лео Меси.

210

Анонимен

преди 4 години

Браво Г-н Суджук.Ти си ВСЕМОГЪЩ.

209

:))

преди 4 години

До 222 АнонименЗапочнете подробно да го изучавате! Вероятно речите му ще излязат в няколко тома като на Ленин или Т.Живков! :)) Учете, повтаряйте думите на тоз ваш гуро / имаше такъв един дето нам колко негови последователи в САЩ тейте масово се самоубиха/! Те така може и да пребъде 200 год! :))пп обаче за ББ Тиквата определено е страшно да се яви в независим Съд, та съдът да отреди спръведливостта дали е праведен или грешен !

208

Анонимен

преди 4 години

Всички, които плюете по Бойко сте нискообразовани! Така каза Бойко, да се свети името му и да пребъде за още 200 години!

207

Анонимен

преди 4 години

Защо гласувах за ГРОБ? Проста работа. Моят глас беше против БСП. Имам още 3 години за да си взема новото гражданство. Не искам някакви червени кръволоци да направят така, че да се обяснявам като гражданин на трета страна, а не на ЕС. След 3 г. - оправяйте се и си избирайте когото искате. Разбра ли, Разбойко? тези 6%, с които се пъчиш не са за теб, а против ***!Прочети още на: https://dnes.bg/evroizbori-19/2019/05/27/borisov-dovolen-i-prezidentyt-agitiral-za-bsp-no-gerb-pak-gi-bili.4

206

:))

преди 4 години

До ЧиновникБезверник си затова! Съдът е страшен единствено за грешните!

205

Анонимен

преди 4 години

Кой е тоя Габриел?

204

Чиновник

преди 4 години

Ще изпопукате от злоба мишки нещастни. То с големи букви, то лъжи, то плюене. Излейте си отровата зомбита червени. Смешници !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! НАС НЯМА КОЙ ДА НИ НАКАЖЕ

203

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ: 16,85 %БСП: 14,03 %ОП: 4,68 %ДПС: 4,64 %ВОЛЯ: 2,14 %ОБЩО ПАРЛАМЕНТ: 42,34 % ОТ ИМАЩИТЕ ПРАВО НА ГЛАС!!!ИЗПЪЛНИТЕЛНА ВЛАСТ: 21,53 % ОТ ИМАЩИТЕ ПРАВО НА ГЛАС!!!МОЖЕ ЛИ НЯКОЙ ДА НИ ОБЯСНИ:ИМАТ ЛИ ПАРЛАМЕНТЪТ И ПРАВИТЕЛСТВОТО НУЖНАТА ЛЕГИТИМНОСТ?!ВЪОБЩЕ ИМА ЛИ "ДЕМОКРАЦИЯ" В Р БЪЛГАРИЯ?!

202

:))

преди 4 години

А М.Габриел е ***!-------------- Боко нарече така М.Габриел на една конференция! Тиквата отглежда ли кучета у Банкя?пп. Некой бе казал : Като опознах хората заобичах още повече кучетата! Та тва е Боко е неможе да погледне Габриел като човек те затова

201

:))

преди 4 години

До +++++:)) Боко каза, че баби не чеша! За дедовци незнам! :)) А М.Габриел е ***!

200

+++++

преди 4 години

Ще изпопукате от злоба мишки нещастни. То с големи букви, то лъжи, то плюене. Излейте си отровата зомбита червени. Смешници !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

199

Ева Майдел

преди 4 години

Аз съм по-подходяща за председател на ЕК. Теменужка Мейсън е интригантка.