17

Курнелия крепи Бойко

преди 4 години

*** е спасението на Борисов. Докато тя иска властта Борисов е очевидно непоклатим...Не го ли разбрахте все още? Ха-ха-ха...Всички, които помагат на *** да се задържи на власт в БСП всъщност косвено подкрепят Бойко. Това е очевидно и се вижда отлично на всички избори...Падне ли *** от власт в БСП може и да има някакви шансове.

16

@ к.6

преди 4 години

До АнонименДа допълня: За 10 г. управление на ГЕРБ са умрели 1,6 млн. стари хора - виж информацията на ЦСИ за смъртността в България през последните 10 години. На това му се казва геноцид: много ниски пенсии и за 2 празници годишно доплащане на тези с ниски пенсии по 40 лв. А Боце и мин.Горанов се хвалят, че СрРЗ стана 1050 лв! Отделно 700 хил. млади хора, повечето с висше и полувисше образование, напуснали БГ. А Баце и мин.Вълчев поставят ударението върху образованието.Баце, пак ли ще крадем?

15

socialen

преди 4 години

БСП е най-модерната партия.

14

Анонимен

преди 4 години

Лелките от бсп да си ходят. Лошото е че идват още по крадливите чичковци

13

Анонимен

преди 4 години

Нинова много хитра - отива си, но иска тя да напише правилата за нов избор

12

БСП за смях...

преди 4 години

И какво се получи сега, че Голямата лъжа(*** Нинова) номинира Малката лъжа(Елена Йончева). Каквото и да изберем все лъжа избираме. Другари за смях на кокошките станахте...

11

Анонимен

преди 4 години

УжасТ!

10

Стратег

преди 4 години

До БСП жалка...To ти, така или иначе, нямаше да гласуваш за БСП, какво се пънеш;))) Ние гласувахме против Станишев, за други хора, но Сър Гей явно е мобилизирал с големи обещания част от електората на БСП, който коренно не с еразличав аот този на ГЕРБ, всички са цоциалисти. Има ли цицка, пълна с мляко - цоцат!;)))

9

Анонимен

преди 4 години

тоз пък какъв е неприятен, прилича на нахален *** ***

8

Ето

преди 4 години

Това е достойна за уважение постъпка! Не като бибитко - ако изгубим подавам оставка....и стиска кокала като булдог!

7

спасяват Ел.Йончева

преди 4 години

Бсп предлагат офшорната Ел.Йончева за евродепутат за да я спасят от затвор, защото тя е обвинена за пране на огромна сума от КТБ чрез нейна офшорна фирма. Същата Ел.Йончева твърди, че се бори с корупцията...Смях...

6

Анонимен

преди 4 години

Гангстерска елементарна разбойническа българоубийствена партия!При управлението на ГЕРБ умират по 144 души на ден, никой не иска да ражда и гледа да се докопа да летището, за да напусне окрадената феодална провинция.

5

БСП жалка...

преди 4 години

И какво излезе сега - да избираме водач на листата на БСП между любовницата му офшорната Елена и любовника и СерГей ? Каква страхотна драма. Другари комунисти това ли е дневния ред на България? Това ли е големия въпрос на България? Излизайки извън парламента вие загубихте всякаква връзка с реалността. Следва очевидна загуба на изборите, уволнение на *** и маргинализиране на БСП...

4

Румката

преди 4 години

Баджанак,от тъй ба?

3

привет от Германия

преди 4 години

Каква файда , само оставки хвърлят , а не си купуват еднопосочни билети до Москва !

2

Анонимен

преди 4 години

Закривай тая партия - българоубийца!Сеч за българоубийците!

1

Анонимен

преди 4 години

А? Моля? Нали бяхте спечелили? Между другото - пожелавам им на този и Нинова да ги преизберат. Така няма да има опасност БСП да спечели каквито и да е избори.