25

ERICH

преди 5 години

В редакцията озадаченият Делян бил пресрещнат от задъхана редакторка, която споделила, че предната нощ над Копитото наблюдавала две луни с огромни размери. Фоторепортери обяснили, че не успели да заснемат профучалите ниско над покривите аномални обекти. По същото време завалели френетични обаждания, че странно кръжащо тяло с намаляващи размери и форма на топка за тенис все още се виждало от булевард Дондуков и от известното заведение Попското на площад Света Неделя (тогава Лени

24

ERICH

преди 5 години

В ранната утрин на 30 декември българският уфолог и тогавашен редактор на списание Отечество Димитър Делян видял в небето над Витоша необичайно ярка и удължена по хоризонтала звезда. На път за работа той усетил различна от предпразничната възбуда в препълнените автобуси: Цялата улица го видя докато си обърнем главите, и то беше вече в другия край!. В редакцията озадаченият Делян бил пресрещнат от задъхана редакторка,

23

ERICH

преди 5 години

В края на 1978 г. столицата на тогавашна комунистическа България е хвърлена в смут от прелитането на странни летателни апарати с невиждана форма. Тоталитарната върхушка усмирява с твърде неубедителна астрономическа версия в печата назряващата паника сред населението на едномилионния град, но ревниво премълчани показания на очевидци разкриват шокиращи детайли.

22

бай ганю

преди 5 години

и аз искам да вземам от същото като тези пилоти

21

Марсианец

преди 5 години

Засега последната инвазия е била от Марс, по време на ядрената война там...На Вас Ви се обяснява, като ледников период на Земята... Оцелелите от Марс, са стигнали Земята, ам с деменция... Питайте Папата, ако не е вярно!Постепенно, някои са си възстановили способностите през поколенията!Нибиру е Марс след войната там...

20

Хахахахахаха

преди 5 години

Това като вица за двата кpoкодила, които си говорили на брега на реката до американската военна база в Аризона:- Голяма жега е в тая Америка, Петя, у нас в Сибир на хладно е много по-добре...- Тъй вярно, другарю капитан!

19

то и на

преди 5 години

Елон Мъск като дръпне една марихуанка му се привиждат пътувания до Марс и хиперлупове и кво ли не

18

Олга Космодрумская

преди 5 години

Имала съм афера с извънземен. Нищо особено. И са много стиснати.

17

Доналд Т

преди 5 години

Явно освен към Мексико ще правим ограда и от към тавана

16

JJIvanov geolog

преди 5 години

на дясната снимка може да се прочете има много важно послание към хората с предупреждения за опазване на общия ни дом.Иначе ноември декември имахме охрана над региона който проучваме Kent UK от тн"звезда" с светещи червена и зелена сигнални светлини.Виждаше се ясно колеги снимаха филми з а това чудо на фона на Луната над него и на прелитащи самолети под него.Вероятно са ги качили в нета.

15

Йордан Иванов геолог

преди 5 години

Още по интересни обекти е видял бившия кмет на Кърнаре Наско. около Беклемето..След разказите на кмета проверих в интернет изображения на НЛО направо са снимали подобни летящи автомобили с исключени генератори за невидимост.

14

Yordan Ivanov geolog

преди 5 години

НАй интересен обект наблюдавахме с известен експерт от Москва. Хотел "Веника Палкас"горещо джакузи. Седем човека.Гледаме ясна светеща топка наричат ги звезди.Споделям че е засечена команда тази"Звезда " бързо да се премести към Китай на нейно място з а охрана на региона е пратена друга.Споделям с колегата /Александър се казва/ смее се. След малко всички виждаме как бавно приближава другата звезда спира комуникират светлинно и хоп първата бавно се отдалечава.

13

Jordan Ivanov

преди 5 години

Направихме обемен анализ на преминалия кораб - облечени с две ръце с по шест пръста на всяка . Миришеха на добре хранени с млечни продукти../Нещо като нашите бели сирена./даваха данни че кораба летящ над долината на Бели Осъм е произведен 1999 година.Подобне стар може д а видите в филма Star dust" Звезден прах.Кораба е командван от Робърт Де ниро.

12

шматка

преди 5 години

Ако на автобуса е пишело Балкантурист значи са ви налели от кофтито водка

11

Анонимен

преди 5 години

Да не забравяме, че качеството на "козчето" в американските бази е високо. А тогава какви НЛО-та минавааат...

10

Анонимен

преди 5 години

Имаше един такъв фантастичен разказ, май че от Лем, дето един пилот на космически кораб в патрул преследваше до побъркване вдин такъв космически обект и малко остана да полудее окончателно и да се загуби из галактиката. После се оказа, че било някаква неизправност в електрониката, някакъв блуждаещ заряд, предизвикващ светла точка на мониторите, имитираша тяло с подобно движение с огромна скорост и резки промени.

9

Bad Company

преди 5 години

Милите те!! Че и аз винаги го виждам това НЛО като прекаля с уискито! "Приземяването" в тоалетната чиния е малко шумничко ама..........

8

Анонимен

преди 5 години

И защо няма НЛО по останалите крайбрежия по света? По китайското, по руското, по нашето...

7

шматка

преди 5 години

СУ-68

6

Анонимен

преди 5 години

Тръмп да им обяви търговска война, да им тури мито и ДДС и визи и да ги демократизира.