11

Анонимен

преди 5 години

До РазбйрачТака е, но като опиташ да напишеш и с ударение в този сайт се получава следното - ѝ Виждаш ли за какво става въпрос?

10

Разбйрач

преди 5 години

Й кратко не е и ударено.Повтаряите сй го всекй път, когато се замйслйте, коя буква да сложйте, защото в протйвен случаи ставате смешнй.

9

Анонимен

преди 5 години

Половината филм е присъствието на Сигърни Уивър. Без нея е просто друго нещо.

8

Анонимен

преди 5 години

Първите 3 части са истинския филм и същност на Пришълецът.Абсолютно култови филми.Завръщането го бива, пък и тогава технологиите представиха най-зловещото и ужасяващо създание във вселената (Пришълецът) доста ефектно.Мистерията около цялостния му облик беше разкрита.Прометей просто става за гледане, а Завет е уникално ***.Някакъв настъпва едно цвете и се превръща в Пришълец.Абсолютен срам за първите филми.Свръх развитите Инженери живеят в някакво село като прошляци направо не ми се пише ...

7

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 2И по-зле ще става ... Познай, на кой известен сериал, който свърши преди две седмици и всичко го намразиха, въпреки че обичаха предните 7 сезона, сценаристите ще ходят, да пишат идващите Star Wars филмиииии :D

6

Анонимен

преди 5 години

До hmnТи май итърва последния филм ...

5

Анонимен

преди 5 години

Преди няколко години седнах да гледам някаква нова версия на Тримата Мускетари. Беше нещо в стил Нинджа , със самурайски мечове и автоматични арбалети с по 32 стрели. След първите 15 мин го изключих. И от тогава спрях да гледам филми. Не съжалявам.

4

Анонимен

преди 5 години

Най-голям принос за успеха на историята има създателя на пришалеца, а имено Гигер.

3

hmn

преди 5 години

а така, направете и от това един долен бълвоч.

2

Анонимен

преди 5 години

Айде-е, още един сериал... Не ви ли е срам? "Междузвездни войни" стана някаква вдетинена пародия, а сега и този.

1

1989

преди 5 години

Един от първите ми холивудски филми, който гледах в края на 80-те на домашно VHS. Децата от блока се събирахме пред домашния" София'85" и гледахме на пиратско видео със допотопно качество шедьовъра на Ридли Скот.