155

65

преди 4 години

Не е нормално да е толкова усмихната след всяко интервю,нали?Освен ако не е доволна.Какво като е поела отговорност

154

Анонимен

преди 4 години

Представителната демокрация просто няма почва в бегето. Когато хората в *** го разберат след 100 години може и да просветне лъч надежда за тая пародия на държава.

153

bolbov

преди 4 години

БСП ще спечели,когато съд или друга институция забранят на Станишев да преминава на разстояние не по малко от един километър от Позитано и дори да не мисли за Нашата партия.

152

:-)

преди 4 години

До бай Геропростаче, кога бат, абе минал е покрай бат, щото вече е дядо Бойко ще си даде оставката за загубените президентски избори.

151

Анонимен

преди 4 години

бсп - 5 ЕВРОДЕПУТАТИ С ЕДИН ПОВЕЧЕ, герб 4 С ТРИ ПО МАЛКО, 4 РЕАЛНИ И 2 ФАЛШИВИ - един си е на сдс Божков, а вторият да кажат от ГЕРБ дали е на ДПС или на ДОСТ ИЛИ НА ПЕЕВСКИ

150

Анонимен

преди 4 години

герб ДА СИ СЛОЖАТ НАЧЕЛО ИСТИНСКИЯ ЛИДЕР ПЕЕВСКИ, И ЗА ЗАМЕСТНИК АСИМ АДЕМ ОТ Гърмен

149

Георги Парцалев

преди 4 години

Къде е Нинова?Нейните я търсят да я бият...

148

Нищо не е приключило

преди 4 години

Откакто Корнелия Нинова е председател, БСП излъчи президент, получи два пъти повече депутати на парламентарните избори и един евродепутат повече на тези избори. Можеше и да бъде по-добре, но има време за това. Тя е единственият лидер, който се зае да обнови партията си. И старите "вечни" депутати естествено са против нея. А за Георги Гергов с 43-те милиона, получени от Бойко да не говорим. Няма да се учудя, ако я изберат отново.

147

Анонимен

преди 4 години

До Бесипе бесипеЗа себе си ли говориш.

146

Анонимен

преди 4 години

До бай ГероГеро потърси мед.помощ.А ,смоците ти ги поемаш .

145

Анонимен

преди 4 години

Всички са комунисти.

144

Конспир(т)ация

преди 4 години

Това е заговор на кукловодите от Брюксел, всичко беше много добре замислено, изчислено и симулирано в специално разработени симулатори от Касперски, но Брекзит обърка плановете в последната минута от изпълнението на плана.

143

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ е партия с лидер на пенсионна възраст. Да ходи в ТЕЛК да си вземе пенсийка за мега хипертонията, която му причини опозицията като му пречи да си нагласи удобен главен прокурор... фотошоповете не помагат от пенсионер да стане секссимвол.

142

двоен мутростандарт

преди 4 години

ГЕРБ да спечели честни избори - НИКОГА. И какво постигна сега, вместо 7 евродепутати има 4 гербера, 1 турчин, спуснат в листата от Доган и Пеевски, в замяна на кворума, в замяна на подкрепата на сайта Пик, 1 на СДС, който при тия малко гласове за ГЕРБ даже с преференциите на седесарите станал втори в листата, демек ако имаше втори седесар на последно място с преференции СДС щеше да има двама а ГЕРБ трима евродепутати. ТРАГИЧНА ПОБЕДА - МИНУС ТРИМА ЕВРОДЕПУТАТИ, БСП качва от 4 на пет.

141

Всичко е само театър

преди 4 години

*** се наядоха след 89та ако Вече им дреме на Сандерса парите са у тях .едните се боядисаха за псевдоопозиция на другите. Сега само се гъбаркат по изборите с данъкоплатците избиратели.

140

sofeto

преди 4 години

Споко, ако не е СДС, БСП, КорнитУ ще се пробва в 3-4.... и 5та партия ако се налажи!

139

Наш Георги

преди 4 години

Когато някой поема отговорност за политически продънване той не би трябвало да се по казва с "42-каратова усмивка " А другарката Нинова си дефилира с дежурната си усмивка и на лицето няма ни срам,ни свян,ни неудобство -просто поема отговорността и... толкоз ?! Че то така ВСЕКИ може да поема отговорност ?! Ха,да ни е честита отговорността на др.Нинова ! А,пропо,на някой стана ли му по-хубаво от така поетата отговорност ?! А-а, сигурно на кохортата от БСП - ура! Пак сме ... върха!

138

Asd

преди 4 години

Преди изборите: "Герб си отива" с чаровна , щастлива усмивка, шайка-майка, разделяне и напрежение в обществото, президента се опорочи заради тях, куклата на конци едва не скъса конците от сервилничане. След изборите-реалността. Нищо, докато се стопите ще има още 20 години да папкате като патерица на някоя по-голяма партия.

137

socialen

преди 4 години

Най-хубавото от цялата работа е, че Борисов па няма да изкара Мандата и сички па ще му се смеят на Некадърността и Простотията.

136

Анонимен

преди 4 години

Другарите са все по плътно зад пожарникарския ***-дели ги 1 бр.евродепутат.Добрата новина за шланга е, че в БСП ще настъпи реставрация на най-мракобесния полителит.Нинова беше ГОЛЯМА, е без нея ГЕРБ ще си отдъхнат за местните избори.По-добре силна опозиция за всички нас, отколкото отново Златният пръст на Доган да посочва пътя на България, но БСП трябва по естествен път да се почисти от зомбитата си.