8

Анонимен

преди 4 години

"Според него, в България би трябвало Министерството да е органът, който управлява спорта, а не частни организации."Не че нещо, ама Министерсвто има дооооста лоша изцепки през годините... Да не се правят на квалифицирани, само защото са "държавата". Не са родени и избрани от някаква всевиша сила. Просто са случайни хора, които са сложени там, защото са били достатъчно високо в партийните листи ...

7

Мръсни комунисти!

преди 4 години

Българина така го научиха комунистите и така свикна и си остана. Все чака на държавата му свърши работата...Все някакви държавни организации се създават. И после същите тези които са ги създали простерират срещу себе си.Ама защо в САЩ несе случват такива работи? Ами там всичко е частно! Хората си знаят интересите, и сами си финасират всичко и затова нещата вървят.

6

Анонимен

преди 4 години

Пак става дума за едни държавни париАко БФАС държат клубовете, и спонсорите и имат реална сила, новите няма да издържат. Явно всичко се върти около събсидията.

5

Счуп

преди 4 години

Счуп главичка на Балдир. Счуп пак и пак и пак ... Тъпо копиленце си беше и си остана Блонди. Внимавай как караш тия дни ...

4

Крадлев

преди 4 години

Същото направих и с шаха, където назначих състудента и съпартиеца си Руслан Тошев за шеф на федерацията, която лично създадох и на чието учредяване присъствах и заплаших, че ако не биде избран той, няма да им дам лиценз. По-късно бях осъден на 2 инстанции от старата федерация за незаконно отнет лиценз, както и 2 пъти от сдружение ШФБ за незаконно отказан лиценз. Но хич не ми пука, Бойко ме пази, нали взе пари от ***, за да ме направи министър.

3

Анонимен

преди 4 години

Хаиде изборите минаха, Баце раздаде парите....

2

Анонимен

преди 4 години

Кво, кво???

1

Анонимен

преди 4 години

Съсипията на тиквата продължава.