102

Анонимен

преди 4 години

В Бг в частния сектор да не е по- различно?!12 часа на ден, 6 дена в седмицата, извънредният труд не се заплаща, болничните и празничните дни са трън в очите на чорбаджията.Само държавната администрация си работи като по времето на социализЪма.Всичко плюят по Тато, ама кръв пи.каят да са на държавна работа и да работят както едно време на бюро. Затова гласуват за ГЕРБ. ГЕРБ им осигури живот както при социализма преди 1990г.

101

Анонимен

преди 4 години

В най-великата ДЕМОКРАЦИЯ-САЩ няма такива работи като платен годишен отпуск или отпуск по болест. Ако работодателя ти е готин, може и да ти даде 10 дена годишно за почивка и боледуване, може и да ти поеме част от здравните осигуровки. Ако си *** бачкатор, такива екстри няма, а и си винаги на един пейчек разстояние от живот на улицата, или по- точно в колата.Кога ще ги стигнем американците?

100

Working tv

преди 4 години

Аз пък съм слаботелесен и оставам недоволен от заплатата която ми дават.Управия няма!Честит първи юни и на всички работещи деца.И умната защото иначе ви чака работа до умиране!

99

Да се чудиш

преди 4 години

На ***, които с нетърпение да чакат Китай да стане новия световен полицайТъпчовци, партиините секретари ще са с дръпнати очи да знаетеВие ще сте като този на снимката ;))

98

Анонимен

преди 4 години

До 91Що да вярваме на сляпо краварската пропаганда.Нета е пълен с клипове в които се виждат деца на по 7-8-10г които работят.Възрастни които трябва да са пенсионери са на полето.И това ли е пропаганда.Последното нещо което можеш да си пожераеш е да си работник или с.елянин в Китай.Това е държава

97

шматка

преди 4 години

Това да го четат всички плиткоумници които си мечтаят Китай да са световен хегемон и брагоговеят пред китайските ценности.

96

Анонимен

преди 4 години

Малко наемни работници в САЩ имат повече от 5 дена годишен платен отпуск.

95

Дзъ

преди 4 години

И ние не сме по-добре. Горе-долу живеем за комфорта на работодателя. Ставаш в 6, излизаш в 7, хващаш трафика и в 9 си в офиса, в 18 след шефа си тръгваш, още 2часа в трафика, прибираш се, хапваш нещо и лягаш да спиш, че в 6 тр да ставаш.... ей така си минава живота ни

94

Гьобелс

преди 4 години

арбайт махт фрай

93

(^-^)

преди 4 години

Чудно защо зачестиха разни пропагандни статии напоследък? Сега Китай ли стана новия демон.. е, не забравяйте и Русия де :)

92

Анонимен

преди 4 години

До анонимен 92 Децата също спят на обят а значи си лягат и по късно и се виждат родителите си.. От деца до големи всички спят на обяд

91

Анонимен

преди 4 години

Испанците също си спяха на обяд и това бе традиция , в жегите не се работи и не си особенно производителен..

90

анонимен

преди 4 години

Лично моето мнение е, че по-дългият ден не прави хората по-производителни, напротив, тръгват си пребити от работа и на другият ден идват уморени до смърт, което рязко понижава производителността. Смятам, е големите проблеми идват от липсата на време на майките за децата им - майките с деца до 10-12 год. трябва да работят до 3-4 следобед. След това - време за децата - домашни, готвене и др. Децата имат нужда от внимание, къщата също. Като толкова дълго работят, какво толкова постигнаха?

89

Анонимен

преди 4 години

медийната война срещу китай е в пълна силано малко са тези които вярват на измислиците на краварчетата вече а китай си върви и на краварчетата памперсите все пълниами направете им цветна революцийка бре ама нема как

88

Инженер

преди 4 години

Естествено, в тази обедна почивка, компанията за която работят съответните служители, не може да им осигури спални помещения. Само босовете ползват специални спални, помещения, Това просто е друг свят и който не го познава, лесно може да се манипулира, естествено, от добре познатите ни проамерикански кръгове, обрисувайки го като "деспотизъм и зъл диктаторски режим".

87

Голф

преди 4 години

Покажете докъде стигат работещите роби в американските плантации!

86

Анонимен

преди 4 години

Сороси не разбрахте ли , че това е пропаганда , китайците винаги си спят на обяд.. 2часа

85

Инженер

преди 4 години

Обиколил съм цял Китай . В Китай лятно време има 2 часа обедна почивка, зимата - час и половина. От деца всички китайци спят по обед, а улиците в провинциален Китай са празни. Изключения правят най-големите градове, но не навсякъде. И естествено, след кратък обеден сън работоспособността им в оставащите още 4 часа работа е доста по-висока.

84

CAMBODIA POWER

преди 4 години

ЕМ ЧЕ КОЙ ГИ КАРА ДА БАЧКАТ ТОЛКОВА МНОГО? НИЕ В КАМБОДЖА БАЧКАМЕ НОРМАЛНО И ВЗИМАМЕ ГОЛЕМИ ЗАПЛАТИ НО НЯМА КВО ДА СРАВНЯВАТЕ НИЕ СМЕ СМЕ ЦИВИЛИЗАЦИЯ МНОГО ПРЕДИ КИТАЙ ДА Я ИМА КАТО ДЪРЖАВА(ПРЕЗ ПО ГОЛЯМАТА ЧАСТ СА БИЛИ ОТДЕЛНИ ДИНАСТИЙ) А КХМЕРИТЕ СА ДАЛИ КУЛТУРА,ЦИВИЛИЗАЦИЯ,РЕЛИГИЯ,АЗБУКА НА ЛАО-ТАЙСКИТЕ НАРОДИ!!!!!

83

Да работим!

преди 4 години

Така се става велика нация .Нашите деди са вдигнали България след първата нац. катастрофа само за 5 години с упорит труд и са я направили сред първите пет икономики в Европа. И това при дадени около 200х души жертви ,отнети територии ,огромни репарации и 250х- души бежанци от Добруджа , Беломорска Тракия и Македония.