75

Да допълня...

преди 5 години

До отрежете сърбите 78 То и Путин трябва да разбере ,че не толерираме военната агресия. И не само ние , а и целия цивилизован свят .Войните трябва да си останат в 20 век.

74

Зозо

преди 5 години

На сърбите май пак им се е приял лабут. И ще си го получат с гаранция!

73

ясно

преди 5 години

Мръсната роля на Москва ми е ясна. Русия всякак се старае да развали ЕС, да подклажда междуособици на Балканите. Искат да нахлуят и тук, както в Крим и в Донбас. Руски дипломат е злоупотребил със служебното си положение на работещ в ООН, за да пречи на работата на косовската полиция. Краснощекин да беше помислил как щеше да реагира руската полиция, ако чужденец възпрепятства работата и. Алчната и лакома Москва иска да си хапне от Европа. Не се наядоха руснаците.

72

отрежете сърбите

преди 5 години

Докато Белград заплашва когото и да е с войска, няма място в ЕС, и Вучич няма защо да се бута в общата политика на западните Балкани. Отрежете Сърбия от всички общи нови магистрали, хъбове, тръбопроводи и прочее обща дейност. Сърбия да плаща мита за ЕС и да няма движение на хора и стоки от Сърбия към ЕС. Белград трябва да се научи, че не толерираме военна агресия.

71

въпросът не е етниче

преди 5 години

И Белград, и Москва изтъкват етнически мотиви. Косовските власти всъщност правят акция срещу корупция, бандитизъм и престъпност. Но понеже е там, където живеят сърби, то сърбите не се пипат, дори и да има престъпници сред тях. Така излиза. Путин избива собствения си народ, а тръгнал на другите народи да се намесва. Путинска Русия е агресор и окупатор. Белград търси по0мощ от Москва и от Пекин. Тогава ЕС да си преразгледа политиката спрямо Сърбия.

70

политически погледна

преди 5 години

Сега вече Сърбия знае как се е чувствала България, когато сая и отнели Македония, и то вя полза на Сърбия! Белград на свой гръб научава какво е. Да вземе пример от България! Ние не заплашваме нито Македония, нито когото и да е друг с военна сила. Тъй като Косово е суверенна държава, нахлуването с войски ще се разбира като агресия от страна на Сърбия, а и на Русия. Сърбия няма никакво право да се намесва. Москва - още по-малко.

69

До 66

преди 5 години

Ами Асад с такъв съюзник като Русия защо все още е на власт. И Мадуро също

68

хахахахаха

преди 5 години

хахахаха и сега какво при един конфликт имаме 25хиляди пияници,разни как беше ааааа командоси/къдети *** ги бият,1 хеликоптер една платноходка и чистачката на централния -всички млади пият наркоман и са леко с изкривена сексуална ориентация и какво стана-нас никой няма да ни напада-нас само ще ни уведомат по факса ,чр сме анексирани от който си иска

67

До 71

преди 5 години

Доста повърхностно, плитко ! Явно не ти достига умствен капацитет а това е от ежедневното дрогиране и необезопасен секс с бежанци от ислямския свят.

66

Etnolog

преди 5 години

На Балканите конфликтите и шовинизма се подклаждат от едно проклето място... на изток от рая. Целта е ясна, но технологиите, пътуванията в цивилизования свят и повишения стандарт на живот, ще премахнат този средновековен руски коз. А който иска да бъде патриот, да се изявява в спорта, науката, обществено полезна дейност... А не да спасява християнството, надигайки дамаджаната, пеейки пиянски песни и със спомени от безумни военни паради.

65

Анонимен

преди 5 години

С тоя пещерен руски шовинизъм, сърбежите ще се докарат до просешка тояга, плюс няколко подарени ръждиви Мига от Масква

64

Сата НАТО

преди 5 години

Истина е, че сръбската армия е силна, освен това ще съберат доброволци от Република Српска, обаче наглава с Албания+Косово няма да излязат. Освен това ако ще грабят територии, първо да ни върнат Цариброд и Босилеград - чисто български общини. Хората са българи и заслужават да са в ЕС.

63

Анонимен

преди 5 години

Въпроса е кое е по малко сръбската армия резултата на волен или курса на руската рубла ???

62

Анонимен

преди 5 години

Факт Софиската полиция има повече и по боеспособни хора от сръбската армия

61

Реалноста

преди 5 години

сръбската армия смях Ако трябва ще пратя Софиската полиция да я арестува

60

Анонимен

преди 5 години

Всички знаят за тази операция срещу организирана престъпна група, знаят че освен сърби и босненци има арестувани и косовари работили в митниците и занимавали се с контрабанда, само приятелят на Путин Вучич не е разбрал за какво става дума и е решил да се направи на голяма работа пред сръбските "патриоти". Не съветвам сърбите да започват война защото ще я загубят, с такъв съюзник като Русия няма друга възможност освен да я загубят.

59

Сата НАТО

преди 5 години

"Джуджето"е единственото спасение за християнските и православните народи-Никога едно джудже с объркани хромозоми не може да бъде спасение. Путин, колкото и да се напъва, физиономията му е женска и брада не му расте. Медицински ФАКТ!

58

Анонимен

преди 5 години

Ех върбе върбе тежители сербе

57

Анонимен

преди 5 години

Пак ще има натежали върби с плод...

56

Дедо ми --фронтовак

преди 5 години

Те не били забравили че сме дали на НАТО коридор --ами ние да не би да забравихме за унищожението и унижениенто на всичко българско останало на тяхна територия --НЕ коридори с армия трябваше да участваме и да възтановим справедливостта --още не е късно и това ще са освободителни деиствия подпомагащи наще братя българи тормозени и до днес !