23

ПИСНА ми

преди 4 години

Пак ли само с глоба ще мине и този болен мозък! Веднага в лудница! До живот!

22

Анонимен

преди 4 години

Аман от изкуфели дъртофелници. Мен лично ме е нападал дъртак с кирка и нож, защото кучето ми беше спряло на 3 метра от него да души в тревата и му пречело.

21

Ad_olf

преди 4 години

По- добре щеше да е младо куче с остри зъби нападна пенсионер. Съдят пенсионера ,че от стрес са му паднали протезите и отвърнал на псето с брадва.

20

Анонимен

преди 4 години

Удивен съм от Държавата България. Това е територия в която вилнеят кучелюбиви и празноглави хора. Как въобще е възможно да тормозят гражданите за това че някой е ударил куче или котка. Защо кучелюбивите организации не се изселят от България и никога да не се връщат. Да ядат заедно с кучетата, да спят заедно с кучетата, и да оставят нормалните хора да се бранят както намерят за добре от кучетата.

19

Анонимен

преди 4 години

Ако го е нападнало да стои и да чака ли. Едвали възрастен човек ще удари куче без да има повод. Нападала ме е цяла глутница от 10 помия.ра. Изгладнели като вълци. Добре че бях ходил да пазарувам и в торбата си имах хляб. Хвърлих им едно парче хляб и те се нахвърлиха на хляба а мен бе забравиха.

18

Анонимен

преди 4 години

Възрастен мъж нападна бездомно куче с брадва, а ако заглавието гласеше така: Бездомно куче нападна възрастен мъж... Новината променя коренно ситуацията и смисала на новината.Въпрос на гледна точкка.Истината? Ми истината май няма значение за "журналистката" .Важното е "горкото куче" и " гадния дядка" . Това е края на еволюцията на човека. Сега ние сме роби на животните. Извинете ме , но аз не желая да живея в свят в който по улиците на всеки 10 м има кошче за животински ***, wc няма

17

Анонимен

преди 4 години

Човекът използва оръдия на труда. Не е честно. Хитър е и използва хитростта си срещу невинните безхитростни кученца.

16

Край

преди 4 години

При неизбежната отбрана трябва да се отбраняваш с каквото те нападат - трябвало е да захапе кучето. Като не знае законите - сега да лежи в панделата.

15

Анонимен

преди 4 години

Човекът през капитализма е по-долу от куче.

14

Анонимен

преди 4 години

Отклоняват ни вниманието от къщите за гости и апартаментите .... Всеки ден за глупости пишат.

13

Анонимен

преди 4 години

"Възрастен мъж нападна бездомно куче с брадва"И аз да видя бездомно куче с брадва и аз ще го нападна. Щом е с брадва,значи е намислило нещо, явно то ще напада. По-добре е да го изпреваря.

12

Анонимен

преди 4 години

До МенЧовека плиткоумен кучелюбе е взел правосъдието в свои ръце, защото най-вероятно му е дошло до гуша от бездомните кучета. Ти защо смяташ, че на нас трябва да ни харесва да ни лаят, хапят, да газим в мръсотия и т.н.? Такива като теб са се самозабравили и ето защото се стига до такива случаи. Глупавите хипи-гей закони водят до такива случаи, това е неизбежно следствие, когато насаждаш хаос, ще жънеж саморазбрави, гледай само да не се изрепчиш някъде с простотията си и да не го отнесеш и ти.

11

Loyko

преди 4 години

Криворазбрана цивилизация..Това е в България.Как може да се разхождат бездомни кучета из целия град.Това е безумие. Независимо,че са кастрирани...това не ги прави по малко опасни.Грозна картинка сме....Народа нагъва банички по улиците,хвърля торбички, опаковки,хартий,салфетки,фасове,вятъра ги разнася...Толкова сме далече от света и Европа,чак дори неможем да се погледнем от страни и да видим *** около нас....

10

Анонимен

преди 4 години

Интересно, ами хората дето гледат животни и ги колят за храна, те лоши ли са или само за нараняване на куче реагира полицията?

9

Мен

преди 4 години

"човекът" бил взел правосъдието в свои ръце... Алооу, ако всеки почне така да раздава правосъдие, к'во ще стане? Утре някой такъв *** може да реши, че вие сте го погледнали накриво. Присъди, глоби и публичност, че да не се изкушават други неандерталци.

8

До 11

преди 4 години

Въпросния закон за защита на животните е абсолютно лобистки, прокаран тихомълком от зелената мафия, този закон позволя източването на милиони от същите тези зелени социопати. За жалост българина си мълчи и търпи, цялата тази гавра облечена със закон и да това е наш проблем, които един ще решим, а зелените *** ще си носят последствията. Този закон е пряко отговорен, както за този случай, така и за разхвърлянето на сини кренвирши.

7

Анонимен

преди 4 години

Боже в какво безумно общество живеем!? Бездомните песове са издигнати в култ, свещенните крави на България, а всеки човек с разум, на които му е писнало от тази лудост е нападнат от обезумели кучкари, щедро финансирани от къде ли не. Защо има бездомни кучето в България? Защо трябва да ги търпим да плашат децата, да ни лаят, хапят, разнасят мръсотия и болести, да ни убиват? Аз този човек не мога да го обвиня, че му е писнало и е взел правосъдието в свои ръце.

6

РПУ шеф

преди 4 години

Така се прави разкриваемост, данъкоплатци. Пък увеличат ли тока, ще поискаме и ние увеличение. И не седете по сайтове, а бачкайте.

5

Анонимен

преди 4 години

Не съм особен фен на бездомните кучета, но те са възможно най-глупавата мишена за изливане на гнева.

4

дивашка територия

преди 4 години

оскотяло население + дивацидивото зове