66

Нинова не се предава

преди 4 години

Докато батью Бойко се бори само с един Светан (по-известен като Цвъ Всьо Плюн), то какъ Корни бе обграденет от 5-6 Ротте Сер Гюни и най от горе им Станал Серго Гей.Е тва нема как да го одблажиш, свинкярин до прсегушник, и бялятя възглавнице дето отварет на следобеден сън оня дето преливал фонтаните и другия Глухиоарния Гешо-- е те с таз полит-биологична тъпня наподобяваща акушерно недовоършени аборти- няма как бътю Будьони да не е на кони;на балкони,в асансьорни ГРБОниНИНОВА НЕ СЕ ППЕРДАВАЙ!!!

65

Анонимен

преди 4 години

Браво г-н Мая Мянолов хайде сега да се прегърнете с Борисов и да го молите заедно с олигарха Гергов да ви вземе във властта, да си к..радете заедно наволя

64

хухуху

преди 4 години

ти си един от предателите,мястототи е при тях в абв до агента гоце и пикаещия по фонтаните , та ити ебача на омбудсманите

63

Гледна точка

преди 4 години

Еми факт-*** обезкърви БСП-то, тъй както комунистите България след II-та световна. Браво на нея!Ние няма да и се сърдим ако остане да управлява столетнцата. С риториката на омразата, буди само отвръщение.

62

Защо

преди 4 години

До СъветЩом ББ е против нея, значи има защо да стои начело на партията. ББ иска послушно ръководство на БСП! За това всички от БСП, които желаят коалиция с ББ са против ней. Мислете преди да действате. ББ само това и чака за да смачка окончателно БСП! По-добрее всички поддръжници на ББ в БСП да напуснат партията! Аман от псевдо партийци! Аз също не я харесвам, но щом ББ роптае срещу нея, значи е правилният човек!

61

Анонимен

преди 4 години

Този дървеняк отдавна играе и срещу Нинова и срещу основната членска маса на БСП в полза на Манолова с цел,семейно овладяване на партията.Затова са и всички тези изцепки на този човек,и за самолетите и за насаждането на Станишев в листата,което отврати огромен брой потенциални избиратели на БСП и за линията за подмладяване на Партията и за скъсване на Партията с олигарсите в нея изобщо тези не са градивна опозиция,а спирачка за промяната, наложена от Нинова в самата Партията,ето това ги мори.

60

ГЕРБ отново

преди 4 години

Изнасили зрелищно грохналата сто годишна вещица!Венсеремос!

59

Загубата е победа ?

преди 4 години

*** каза: Въпреки загубата на тези избори БСП е постигнала много голям успех. Другарко Нинова(г-жа Лъжа) и симпатизантите на БСП и техните противници ви пожелават все по-големи подобни успехи на следващите избори. Това само г-жа Лъжа(комунист) може да го каже, да превърне лъжата в победа, истината в лъжаКого лъжете др. Нинова ? Да са живи и здрави тези, които ви вярватКолкото повече си я търпите ***, толкова повече изборни загуби ще претърпи БСП.

58

До 53 MI 6 osp

преди 4 години

Не е единственната но основна причина БСП да загуби че ние преживели техният ,,социалистически рай" сме още живи и здрави и знаем на какво са способни.В сравнение с тяхното ,,управление" днес е в пъти по добре млади мушмороко.И докато не се появи по-добро дали ще е Герб,дали ,,Демократична България или друг проект то нашето поколение ще е винаги против БКП/БСП мачкали с терор който ти не си преживял и докарали три пъти България до икономически фалит.Днешната слободия те никога не са разрешавали!

57

Съвет

преди 4 години

Корнелия да подаде оставка незабавно . Байко и го вкара с 7 сантиметра повече.Може и да и харесва, но БСП да започне преговори с Цветанов колко милиона ще им струва, да наемат Цветанов да им проведе есенната кампания ?Друг начин няма.И да си променят името на Българска Социална Партия.Думата социалистическа е *** дума в целия свят.

56

Калфин-цитат

преди 4 години

Калфин каза, че *** Нинова отстранявала всеки, който представлявал и най малка заплаха за нея... - и сега в партията останали най големите некадърници и подлизурковци, които се умилкват около нея...

55

Пак копи/пейст

преди 4 години

До *** се обърка: Колко пъти ще го публикуваш това с копи/пейст. Луд (и гербаджийски ***) умора няма.Сега е ред на Гледна точка (поредната от точките, станаха доста.)

54

Курнелия се обърка

преди 4 години

*** Нинова започна да чисти БСП от крадци и мафиоти като милиардера Георги Гергов, Дъбов,Гуцанов, Ат.Мерджанов, М.Миков,Георги Божинов,Янаки Стоилов, К.Паскалев, Кр.Янков,Сл.Велков,Георги Първанов(Гоце), Сергей Станишев и др. браво на нея, ама има още много работа, но трябва накрая да изчисти и себе си, защото е милионерка, но не от бизнес...

53

Казано ясно

преди 4 години

До Анонимен 54: Социализмът е създал социалната държава, но ти за това може и да не си чувал. А до Гледна точка: И как разбра, че точно Корнелия Нинова е сложила тази възрастна жена в комисията? На предните избори е имало и неграмотни членове на комисия (и то не от БСП). Накрая всичко се използва за спекулации.Бойко направи последната седмица шоу с държавни пари. Ряза ленти, откри в тарапаната две вече открите фабрики. Така се правят избори по гербаджийски.

52

Анонимен

преди 4 години

Какво е създал социализмът в човешката история? Революции,пушки пищови,атентати,саботажи,пожари и терор и все в,, името на човека" И фалит на държавите в които е ,,граден" Кажете една държава! Може би Дания,Норвегия,Швейцария,Люксембург?-,,Построили са го они ,ама не са го нарекле ,а мене ме лъгаа толко години"-това са думи на бай Евлоги/ОДТС/,стар комунисткомандирован в Копенхаген да строи декорите за наша изложба.Не знам как е гласувал в кв,,Хаджи Димитър",ама бая си е помислил щом са го лъгал

51

Mi6osp

преди 4 години

Единствената причина ГерБ да спечели изборите е, че ние позволихме на Борисов да раздаде предизборно безнаказано стотина милиона наши пари.

50

Гледна точка

преди 4 години

В нашата секция БСП бяха сложили една възрастна бабка, дето от самото начало си заяви, че не вижда и през цялото време нищо не прави. И защо слагат такива, близка на някого да вземе някой лев. После рев.Еми черпи ***, другият път бабичката може и да не е жива! Ха ха ха

49

Гледна точка

преди 4 години

Че то реално БСП имат толкова депутати,колкото и ГЕРБ-по петима.Шестият е от СДС.Математиката сочи,че Нинова вкара един човек повече,а ГЕРБ загубиха двама.Ко си приказваш те БСП направо удариха в земята ГЕРБ.Победителите са БСП-то, тъй ли? - вие дори и загубите не можете да признаете! Социологическите изследвания преди изборите показаха, че БСП води, а после ГЕРБ ги би с шест процента!!!

48

Гледна точка

преди 4 години

Мачкай Курнело, червените кpaтуни!На прав път си-унищожи тези комунисти! В теб ми е надеждата за пълното ликвидиране на БСП-то!

47

Анонимен

преди 4 години

Че то реално БСП имат толкова депутати,колкото и ГЕРБ-по петима.Шестият е от СДС.Математиката сочи,че Нинова вкара един човек повече,а ГЕРБ загубиха двама.