9

Само питам

преди 4 години

С колко сантиметра са точно пораснали болните от морбили след като продължават да растат?

8

Анонимен

преди 4 години

С това здравеопазване, цени на тока, топлата вода и сапуна, нищо чудно скоро и чумата да се върне. И болните не само че ще "РАСТАТ" ами и ще се разрастват.Със завършен 6-ти клас, трудно се пише заглавие, което да е посторено правилно!Виж, да се трият коментари си е друга работа! За там нито акъл, нито образование се иска!

7

123

преди 4 години

Болните от морбили у нас продължават да растат Как "растат" болните-на височина,на ширина...на килограми?!Много неграмотен човек е писал заглавието.Срам!!!

6

Анна

преди 4 години

В интерес на истината едното ми дете направи остра реакция точно от тази ваксина, но при втория прием нямаше никакви проблеми, второто ми дете не реагира никак. За всеки случай ваксина е за предпочитане пред болест и ако от ваксината има реакция, усложненията от болестта ще са много по-сериозни. Честно, не знам на кого му е спокойно ако детето му няма мпр.

5

Анонимен

преди 4 години

Браво! Продължавайте да не ваксинирате децата си! И изобщо не ги водете на лекар. За какво ви е? Нали си има врачки и баячки. Я, колко е бил природосъобразен животът през 15 век! Направо в Средновековието се върнете, защото "ваксините са опасни", докторите са "мафия" и въобще има световна конспирация точно срещу вас и вашите деца.

4

Анонимен

преди 4 години

Антиваксърчета, дето БГ Мама им казва, че Биг Фарма е опасна, и ваксините са конспирация...Черният хумор и неваксинираните деца никога не остаряват.

3

Анонимен

преди 4 години

Нищо изненадващо - Ихтиман, Самоков и Кюстендил където над 50% от населението вече е от ***.

2

матура

преди 4 години

"Болните от морбили у нас продължават да растат"Нека пробваме по този начин: Броят на болните от морбили у нас продължава да расте.

1

Анонимен

преди 4 години

Явно вече е епидемия и ще трябва да обявят блокада на София без да може да се пътува за да не плъзне из страната.