17

Shark

преди 4 години

Защо винаги представяте патриотичните партии като популсти, десните като крайни, а левите са т.нар. добри. Айде стига с тези манипулации, спрете да наричате популсти хората, които отстояват националните си интереси.

16

Анонимен

преди 4 години

Как може да е победител ГЕРБ като за него са гласували тези които вземат заплати благодарение на това, че управлява ГЕРБ!!!

15

Анонимен

преди 4 години

Не разбирам как ГЕРБ е победител? Имаше 6 депутати - сега има 5 шестия е на СДС?

14

Анонимен

преди 4 години

Крайно манипулативно и тенденциозно!Защо ли си мислите, че сте новинари? Вие сте слуги на този, който плаща повече!

13

Меринджей

преди 4 години

Ние винаги печелим. Благодаря ви скъпи сънародници за участието.

12

Анонимен

преди 4 години

Интересно - десните винаги са крайни и постигат "скромни" печалби...

11

извод

преди 4 години

Най големия победител у нас са тези около 70% негласували, т.е. над 4 милиона човешки гласа. Не знам дали политиците искат да разберат какво означава това. Но, дали ги интересува въобще?

10

Анонимен

преди 4 години

Евровотът посочи само едно - колко са платените гласоподаватели в България.

9

Присмехулник

преди 4 години

нека да кажем, че службите са тотално задръстени от *** елементи, на които собственото его им пречи да се съсредоточат в задачата, за която не са на свободен хонорар, както джурналята финансирани от нпо!а именно сигурността! джендърите накърниха всяка основа на която и да е конституция в ес!и се държаха, като каноибали пред казан, който ще се окаже техния собствен... с или без кипа!

8

Присмехулник

преди 4 години

сега остава да намерите източника на цялата тази антиконституционна кампания по медиите!а гугъл е на първо место в нея, най-малко със своята "гугъл капча", която е собственост на путин! :-)))путин едва ли ще отрече участието си! :-)))

7

Присмехулник

преди 4 години

въпреки радикалната война на цензурите на нпо и тяхната ционистка цензура, с минусите по медиите, нищо не спечелихте, джедъри! дори с "видеото" от ибица!

6

ан

преди 4 години

зеленото в украйна ще прави конкурси и може би ще успее да изтласка хайдуците от властта,а ние ги подкрепяме и им казваме давайте оправете си положението до девето коляно

5

Присмехулник

преди 4 години

свободната от реалността на обикновяния гой- плащаш данъци и различен от живота на цензуриращата преса на тю бе тейките, познати още, като "кипа"9-та на дойче веле, които не признава османското иго в териториите, сега ни налагат темата, че със слагането на тюбетейките на евреите жертвите подстрекани от нападенията на умерените им бунтовници в европа ще унищожат цвета на нацията - ционист. просто не струва!

4

Американ

преди 4 години

До Анонимен 4:Почна да им идва акъла, ама бавно и полека все още, да не вземе да стане късно по-късно. А скандинавците съвсем са изгубили и ума, и дума..

3

Присмехулник

преди 4 години

поздравявам от сърце "свободната преса" на либерал - сталинизъма и медийната *** диктатура подкована от нпо за бързия си напредък в липсата на определения, като "популисти" и "десни радикали". все пак ес може би има бъдеще, след една радикална промяна в посока на ценностите, против които са само динозаврите в политиката!

2

До 1

преди 4 години

В абсолютен брой гласове ГЕРБ спада с вероятно стотици хиляди гласове не-посадени за тях спрямо предишните евроизбори. Какво ти е странно

1

Анонимен

преди 4 години

Интересен е фактът, че ГЕРБ взе най-много гласове, а остана със същия брой евродепутати, докато БСП, макар и на второ място увеличи броя на евродепутатите си с един.