34

Анонимен

преди 4 години

До 34Как не те е срам! Недей да използваш Святото Име на Сина Божий за твоя коментар!

33

Хесус

преди 4 години

Истината е че съвременните жени са най-егоистичните в историята и мислят само за себе си. От такива жени не можем да очакваме деца или семейство.

32

Митев

преди 4 години

До АнонименЗа да е готова жената за секс по всяко време значи и мъжът МОЖЕ по всяко време. Блазя на жената , която си има такъв мъж!:))) Не, че ще го оцени!

31

анонимен

преди 4 години

те винаги от хилядолетия са били едни безплатни прислужници, тъй, че това никак не ме учудва, и затова мъже, не го иплювайте толкова много......

30

Другият аспект

преди 4 години

До ШиндзоА как наричат в Япония онези мъже, които до 60-годишна възраст предпочитат да си гледат кефа като тийнейджъри-плейбойчета и се подиграват зад гърба на момичетата и жените, с които излизат? подиграват им се заради това, че "кокошките си мечтаят за брак и се надяват да им предложа"?За да роди една жена, някой трябва да я забремени и след като се роди детето,да поеме отговорностите по отглеждането му.

29

Анонимен

преди 4 години

Всеки човек е различен и има различно усещане за щастие. Ако за един е важно да има много деца, за друг е важно да гради кариера. Ако за един е важно да е необвързан и независим, то за друг да се ожени/омъжи е смисълът на живота. Така, че живеем в 21 век и всеки може да направи своя избор. Важното е едно, никога да не съжалява за избора си! А иначе живейте както си искате, а не заради хорското мнение.

28

Шиндзо

преди 4 години

В Япония жените които не раждат ги наричат "***" и ги питат "като станеш на 80 кой ще ти сменя памперсите? чуждите деца?"

27

Анонимен

преди 4 години

Еманципацията в началото на 20век е тръгнала много добре и е за добро - съгласен. Но еманципацията в 21век, пренавиването на пружината, съчетано с издигането в култ на материализма води до крах на обществото, на белия свят и до масова самота. Плюс край и на общочовешките ценности, които са движили света откакто го има.

26

Фема

преди 4 години

До самотна женаЕманципацията е от началото на 20 век! И не е грешка, а постижение! Потърси информация и прочети. Изобщо не разбираш какво говориш. Ако не беше феминисткото движение, жените нямаше да могат да гласуват, да се жалват при домашно насилие, да получават равно заплащане с мъжете и още много други неща

25

Фемина

преди 4 години

До самотна женаЕманципацията на жените е от началото на 20 век! Потърси информация и прочети. И съвсем не е грешка, а постижение! Изобщо не разбираш какво говориш. Ако не беше феминисткото движение жените нямаше да могат да гласуват, да се жалват при домашно насилие, да бъдат наемани на много видове работа, да получават равно заплащане с мъжете и още много други неща!

24

Анонимен

преди 4 години

Късното раждане при жените увеличава шансовете за проявяване на наследствените болести експонениално. Късното раждане първо на дете от жена над 25 - 28 години си е силно асоциално поведение, защото увеличава всички шансове обществото да започне да се разболява от доскоро редки болести. Защо си мислите, че детски диабет, епилепсия, алергии и стотици други до преди 30 години много редки болести сега са нещо нормално? Късното първо раждане е престъпление срещу човечеството. Трябва да се наказва!

23

Анонимен

преди 4 години

Не се омъжвайте! Стойте си феминистки до дупка! Драпайте мацата и се влейте в тълпата стари моми с претенции и без спомени ;)))

22

Анонимен

преди 4 години

Жените уж страдали и били нещастни в брака, затова живеят средно 6-7 години повече от мъжете. Неясно защо и самоубийствата сред "нещастните" жени са по-малко отколкото при "щастливите" мъже. Абсолютни лъжи е натворил този експерт!

21

До 17

преди 4 години

Защото сте по- кекави мъжете, затова. Не се грижите за себе си, повече пушите, пиете, от там и повече боледувате и повече *** от насилствена смърт. По-агресивни сте и се трепате за глупости, *** повече при катастрофи и във войни, които вие си създавате. В статистиката на средната продължителност на живота влизат и умрелите от насилствена смърт, а при мъжете те са повече. Нормално природата е предвидила по-дълъг живот за жената с около 2,5 г. Мъжете сами увеличават разликата.

20

Анонимен

преди 4 години

До Изпуснала влакаНикакъв влак не си изпуснала. Ако решиш, имаш време и три деца да родиш.Но ако не искаш, по-добре да не насилваш себе си и да не правиш някой мъж нещастен. Всеки сам преценява какво е най-подходящо за него и не дължи обяснения никому.

19

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 15Ами че ти сам го казваш как да стане това. След като не ходи на работа и винаги е нагласена и готова за секс, все ще си изкара нещо странично, докато мъжът й е на работа.

18

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 17С колко ли щяха да живеят повече от мъжете, ако не се бяха омъжвали? :)))))

17

Анонимен

преди 4 години

До ХахахахахахаИзоставаш с информацията.Още на обяд ни съобщиха, че през 21-и век вече и 67-годишните раждат. Значи на 40 г. тя е още пубертетка бе, а ти искаш да я омъжваш!

16

Анонимен

преди 4 години

Добре де, като страдат толкова от брака, що живеят по 10 години повече?

15

Анонимен

преди 4 години

Уважавам мнението и правото на избор на всеки. Уважавам жени, които се посвещават 100% на дом и семейство и възпитават свестни деца, както и такива, които пътуват и градят кариера. Само мразя тия дето ги мързи да бачкат и раждат и се омъжват за да седят на фейса и инстаграм по цял ден, децата им са дебели щото ядат само сандвичи и кроасани и си седят вкъщи на таблета. А британките не стават за нищо