Снимка: pexels.com

Ако мнозина си мислят, че жените са тези, които мечтаят да минат под венчило, то според експерта Пол Долан, бракът е по-полезен за мъжете, отколкото за жените.

Британският експерт от Лондонския колеж по икономика смята, че тайната на щастието в брака е пълноценният живот за представителите на силния пол, но не и за нежния, пише "Daily Star".

Специалистът смята, че мъжете стават по-спокойни с течение на времето, но брачният живот за дамите бил окаян.

По думите му, най-здравите и щастливи представители на обществото са неомъжените жени, които не са станали майки.

"Вероятно ще направя лоша услуга на науката, но просто ще кажа: Ако сте мъж, трябва да се ожените. Ако сте жена, не си правете труда“. В книгата си "Happy Ever After" Пол Долан използва данни от американско проучване, което отчита нивата на задоволство и отчаяние сред несемейни, семейни, разделени и овдовели хора.

Според експерта жените трябва да избягват брака, подобно на героинята на Катрин Рос от филма „Абсолвентът“. "Ако видите 40-годишна жена без деца, вероятно ще си помислите: „Жалко е, но вероятно един ден тя ще срещне подходящия мъж. Не, по-вероятно тя ще срещне неподходящ мъж, който ще я направи нещастна и болнава, и ще се спомине по-скоро", казва Долан, цитиран от БТА.

Вижте още новини за живота в Tialoto.bg

Коментари Напиши коментар

35

Анонимен

преди 6 дни

До 34

Как не те е срам! Недей да използваш Святото Име на Сина Божий за твоя коментар!

34

Хесус

преди 1 месец

Истината е че съвременните жени са най-егоистичните в историята и мислят само за себе си. От такива жени не можем да очакваме деца или семейство.

33

Митев

преди 1 месец

До Анонимен
За да е готова жената за секс по всяко време значи и мъжът МОЖЕ по всяко време. Блазя на жената , която си има такъв мъж!:))) Не, че ще го оцени!