13

Анонимен

преди 4 години

Продукцията беше прекрасна, докато Джордж Мартин работеше със сценаристите. Сложни характери, а постъпки и решения на героите бяха винаги съобразени именно с характерите. Всеки обрат беше подплътен с логика. След като Мартин се оттегли, всичко стана плоско в името на шока, а 8 сезон беше върхът - краят на историята беше превърнат в "Шоуто на Денерис" за сметка на всички останали главни герои. Само костюмите, декорите и актьорите бяха на висотата на 1-4 сезон. Жалко.

12

До: 11

преди 4 години

100% си прав, рядко такава дълбочина на разбиране, но малко ми се струва пресилено по повод коментарите от по-долу :)

11

SS

преди 4 години

До Анонимен 10Типичен българин - не е гледал и 1 епизод, но дава мнение ?! А кое ти е по вкуса бе, шебек нещастен - Дързост и красота ?!

10

Човек

преди 4 години

Като чета повечето коментари ми става ясно, че ние българите сме паднали до най-ниското ниво на деградация! От повечето коментарии лъха простотия, самодоволство сексуална неудовлетвореност. Все повече се убеждавам, че в България и Господ да дойде ще бъде оплют. Жалко е, природата ни е чудесна, има и работливи и можещи хора, което автоматично ги прави омразни на останалите. Горко на нормалните хора!Може би ни трябва мор, за да разберем, ако е възможно, какво е важно в този живот.

9

Анонимен

преди 4 години

На скоро един познат си пусна интернет в пакет с НВО и за 2 месеца изгледа всички сезони , та от което ми сподели не останах очарован, въпреки възторга с който ме надъхваше да ми даде паролата , че да го изгледам и аз.8 сезона секс и насилие не са по вкуса ми.

8

dmx

преди 4 години

Много смислен финал, филмът надмина очакванията ми. Като цяло действието беше нагласено да печели Денерис Таргериан, чието основно качество е стремежът към власт. Мисля, че всички си получиха своето. Респект към създателите.

7

Анонимен

преди 4 години

И Кал Дрого застана зад нея.

6

Анонимен

преди 4 години

Преведено не с гугъл, ами от второкласник... оперирана е два пъти заради аневризми, не заради мозъчни удари. Мозъчен удар има тоя, дето го е писал това несвързаното.

5

Анонимен

преди 4 години

И аз бих застанал зад нея, изправен.

4

пепи

преди 4 години

16 милиона са се били абонирали и може би са гледали сериала.А иначе го раздуват едва ли не като .... До 7 милиарда има още 6.98 милиарда

3

До 2

преди 4 години

За американската нация е ясно колко им е умът да си кръстят детето не Денерис, а нейната титла - халееси, но все си мисля, че у нас IQ-то не е паднало толкова ниско - да си кръщаваш децата на филмови герои...

2

Анонимен

преди 4 години

Да му мислят тези които си кръстиха децата на нейната героиня преди да узнаят, че ще се превърне в дамския еквивалент на Хитлер.

1

Наблюдател

преди 4 години

Мискини с мискини такива! И на мен това ми е любимата поза .