10

Krom

преди 4 години

Айде и тоя се добра до заветния кокал? Защо все така противни, Боже? Прескочи по случайност бариерата най вече заради Фейсбук и омерзението на българите от статуквото и на другия ден не, още на същия - си повярва. А тези които гласуваха за него, още по странни са. Вярно ли му повярвахте на тоя с шавливите очички? Е, тепърва ще му сърбате попарата на Костовото ме.кере. Живи и здрави.

9

Анонимен

преди 4 години

ДБ е партия на НПОтата.Всички знаят кой ги спонсорира-Америка против България.

8

Анонимен

преди 4 години

Какво дебелоочие.Тези са фактор само в сънищата си.*** слуги.

7

Демократ

преди 4 години

ДБ е партията за която гласува българската интелигенция. Факт!!! А когато фактите говорят и Боговете мълчат. А сега ми сложете и 100 минуса. Ама нали знаете истината боли...

6

До Гарибалди

преди 4 години

ОрганизациЙ някой древноримски император ли е :))

5

Garibaldi

преди 4 години

Ето ги хората на Сорос. Тия тука ше мътят водата много, запишете си кво ви казвам.Тия са "протестърите", Асен Генов и "Правителствените" организаций.Много странно че някой е гласувал за тях, има някаква схема тука.Но едно е ясно, а именно тяхната цел, да бъдат патерица на Герб и по всякакъв начин да пречат на опитите за реална промяна в страната.

4

Анонимен

преди 4 години

За кво ни занимавате с тия трупове на всички е ясно, че никой не гласува за тия те и политика нямат за какво се борят ?

3

гостО

преди 4 години

Аман бе...пълни глупости,били ФАКтор!Нефталинени плъхове,целящи домогване до БАНИЦАТА!

2

Анонимен

преди 4 години

На тези вярно са им промити мозъците. Каквото кажат от ЕНП - слушат и изпълняват. Ако кажат да са със либералите (ДПС) - слушат и изпълняват. Готови са да работят и сБойко въпреки че го критикуваха. Няма да проумеят защо Джамбазки извади този вот, ей

1

Анонимен

преди 4 години

Чухте ли изявлението на Радан? няма да работят с националисти и евроскептици (въпреки че снощи Джмбазки покани ВСИЧКИ български евродепутати да съберат и да обсъдят как да работят за българския интерес) а ще работят с ПЕЕВСКИ, защото е либерал. УАУ!