50

мда, бе!

преди 4 години

Превръщате се в НУЛЕВ фактор!

49

Мария Д.

преди 4 години

Фактор е много силно казано, не мисля, че сте някакъв фактор и, че имате потенциал да станете такъв.

48

Ваня

преди 4 години

Тези много са си повярвали, в какъв фактор точно са се превърнали като тук в България резултатите им са катастрофални. Те никога не могат да бъдат фактор.

47

Анонимен

преди 4 години

Тези обединения показвят само едно, за политическия кокал драпат всички и са безпринципни и безскрупулни. Няма как да гласувам за тях, номер 27- не подкрепям никой да ме ***.

46

Анонимен

преди 4 години

при толкова малко гласували и тяхната дружина стана фактор ще ги броим на местните избори да ги видим колко са.

45

socialen

преди 4 години

Хората не гласуват и ненормалниците са фактор.

44

Ицо

преди 4 години

Тоя нормален ли е?Какви фактори какви 5 лева бе брато,вие едвам 5-6 % събрахте на косъм сте и от ено място фактор бил.......Радане почивай и кротувай моля ти се.

43

socialen

преди 4 години

СДСто наистина се превръща във фактор - никой не е очаквал, че СДСто може да спечели и един депутат.(СДСто никога не са се отличавали с Афекватност)

42

socialen

преди 4 години

Свети Христо пак ли остана само да разчита на грантовете?

41

socialen

преди 4 години

СДСто пак спечели изборите.

40

Курнелия за смях...

преди 4 години

Хората от село Шарково разказват, че *** Нинова и козата, която тя прегърнала носели еднакви фланелки с надписи Герб ни убива....

39

ЕВОА

преди 4 години

Що ми се струва,че за вас този фактор е известен и вече е игран.Нарича се... фолклор!

38

Гошо

преди 4 години

Колко е хубаво, някой да си вярва!

37

Курнелия-съмнителна

преди 4 години

През 1999г. Ив. Костов назначи *** Нинова за изпълнителен директор на "Техноимпекс" и едновременно с това - и предс. на Съвета на директорите на "Техноимпортекспорт". Тя успешно приватизира и двете предприятия като придоби по 37% от акциите и на двете и така стана бързо милионерка. А може би задачата, която изпълнява сега *** по унищожаването на БСП е също заръка от Ив.Костов?

36

:))))

преди 4 години

Ох и тези много си повярваха.Тръгнаха с голямата торба за ....гъби.

35

сминдух енд чесън

преди 4 години

Нищо странно,просто минимален брой хора си спомниха,че навремето имаше синя идея и най вече енергия за промяна ,която в днешните условия е крайно недостатъчна,иначе при политиците нищо ново ,само апетита се е увеличил.

34

Анонимен

преди 4 години

До Но защо,Защото в листата имаше млади хора с отлични биографии. Уф, бях си избрал фавотит, ама забравих да гласувам, защото работя и в Неделя и се улисах...

33

Но защо,

преди 4 години

защо сте в коалиция с резила, нарекъл се "Да, България"?

32

Toni

преди 4 години

Много т.п народ е писал тук. Идеален народ за ГЕРБ и БСП . За тяхна изненада се появи алтернатива на мислещите .И те ще стават повече в бъдеще!

31

Като въшка на чело е

преди 4 години

Какъв фактор сте бе? По-точно кръгът Капитал си намери някой да му свърши малко *** работа, че Герб им изгониха хората, които си бяха внедрили. Сега на Раданчо ще му накачурят едни съветници, а него ще го пращат да плямпа глупости по медиите за да подготвя следващия проект, в който няма да го вземат да участва. Нито него, нито пенсиите около него. Неговата работа ще е на плювалник и толкоз. Нещо като Янето, който го метнаха на бунището като си свърши работата