11

Анонимен

преди 4 години

африканците са мнозинство само в париж, лил и ощ няколко по големи града. арапингелите са мнозинство в марсилия и тулон. на другите места белите все охсте са мнозинство. заграждат се париж и марсилия с десетметрови огради, спират им се тока, водата и храната и проблемът е решен.

10

Ники

преди 4 години

Проста работа , изселват В Алжир цялото му котило, барабар роднини до 9-то коляно. а кокала в панделата . до живот....да чака девиците

9

Факт!

преди 4 години

Кво иска Франция уе клоун Франция е трети по големина износител на оръжие.Франция никога няма да е с Русия по простата причина че Франция винаги ги е била и е империя с колонии а не смешна държава като Русия.

8

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 4 години

В Америка има 2 лагера - 1. Тръмп и националистите2. Родшилд и глобалиститеМакрон е човек на Родшилд, Ердоган също,в България също има партия на Родшилд ,затова на Франция и Турция им се случват такива неща. В Англия - хората на Тръмп искат - Бреексит, хората на Родшилд искат Англия да остане в ЕС - виждате ефекта :)))Само да напомня - новата централа на Глобалистите е в Китай.А днес Русия обяви, че новата система С500 ще се произвежда съвместно с Турция.Франция също иска :)))

7

Victimized

преди 4 години

Няма никакво значение, про-европейските партии са отново на власт, не очаквайте нещо да се промени. Ей сега Тръмп като скочи на Иран, и като го подкрепят отново васалите в ЕС и ще има този път наистина сериозна вълна бежанци.

6

TedyPetrova

преди 4 години

Да са им честити на франсетата!

5

Анонимен

преди 4 години

И тези ли са изпаднали в амок? Чакайте, това е във Франция, значи са дали "на късо".

4

Юнкер

преди 4 години

Сега след като спечелихме изборите срещу популистите, предлагам всички да дадем отпор на тероризма (без религия) с мечета и сърчица, да се хванем за ръчички и да попеем "Одата на радостта".

3

Анонимен

преди 4 години

"Арестувани са жена, студент и гимназист от алжирски произход"Още ли ви е странно, че хората се насочват към крайните партии? Така наречените "популисти", дето се опитват да ви налеят акъл в джендърските либерални тикви.

2

Анонимен

преди 4 години

Колонизаторската и робовладелчеката територия си пролича. Ако направят едно преброяване на населението ще се окаже че във франция франсетата отдавна са малцинство. Преди 3 години когато работех в Париж по улиците тук таме срещах кореняк Французин Във фирмата която работех имаше само 10 французи останалите 300 човека бяхме от различни държави най вече Африкански. Май франция отдавна трябваше да си смени името на Африкания.

1

либераст

преди 4 години

Сега ще му са накараме едно хубаво и ще го засрамим!