45

българин

преди 4 години

До набор 46....Склонен съм да ти повярвам че си 46 набор. Едва ли ще прочетеш написаното но аз да го кажа! На времето комунистите Не прощаваха на некадърници,лицемери и предатели! Не знам ти от кои точно си.Но явно са те "настъпили" по някакъв начин.! И за това неистово ги мразиш комунистите-:) На мен не ми пречеха никак! Нито милиционерите.Нито военните.Никой! Работех си.Вземах си нормална заплата и всичко беше ок! -:) Та? Ти си знаеш от кои точно си бил.

44

И всичко

преди 4 години

Е благодарение на фашисткото управление на САЩ, да контролира петрола за собствена облага. Мачкат народите с петрол, за да се задържат, като икономическа сила и долара да остане основа валута. Един ден падне ли долара, тия пиявици ще започнат Третата Световна, иначе няма как да върнат външния дълг от трилиони долари.

43

Венсеремос !

преди 4 години

Да започват да развиват коневъдство..:)

42

Анонимен

преди 4 години

ТОВА БЕШЕ КАЗАНО В НЕМСИ ВИЦ! ОЧАКВАХ ГО!

41

Анонимен

преди 4 години

САЩ са най-големият производител на петрол в света като количество, и в същото време над 50 милиона американци гладуват. повече от цялото население на Венецуела. А Венецуела е 31 милиона и там поне хората не гладуват въпреки икомическите сътресения предизвикани от санкциите на САЩ.

40

Анонимен

преди 4 години

Венецуела е най-богатата на петрол, но примерно Нигерия и Ангола изнасят повече петрол от Венецувал - 7 и 8 място в света, Венецуела е на 9то. Нигерия и Ангола са демокрации и приятели на САЩ, защо е такава мизерия там както в приятелката на САЩ България, е... все пак Нигерия и Ангола не са чак в такава мизерия както членката на ЕС и НАТО България...

39

Анонимен

преди 4 години

Ох, гугутки венецуелски, само да ви набарат американците и ще видите как ще сипвате по 8-10 литра на седмица! Само изчакайте и редовно вдигайте двете пръстчета!

38

Анонимен

преди 4 години

За 20 стотинки по-евтино има опашки при Марешки. А ако пуснат по 2 стотинки литъра в БГ, горивото ще свърши и ще изнасят към съседните държави с резервоари и туби.

37

Анонимен

преди 4 години

Защо не казвате, че един резервоар е безплатен за венецуелци, а всичко над това количество се заплаща по един цент на литър?!?!

36

Анонимен

преди 4 години

До 23 бай *** Кога е било това време да няма бира? Може би 1960 г. "Около 1960 г. консумацията на бира в България се увеличава. С Разпореждане 1731/27.10.1962 г. Министерския съвет взема решение за преустройство на бившата спиртна фабрика Камен вачков в гр.Мездра в пивоварна фабрика. Новата фабрика била наречена Леденика На 27.02.1964 г. тя е пусната в експлоатация.През 1965 г. са произведени 15 743 000 л. бира, а през 1970 г. 28 460 000 л. След 1965 г. в България имаше бира да караш воденица с нея

35

Анонимен

преди 4 години

Няма как бивш шофьор на автобус да стане президент и да управлява успешно държава.

34

Стамат

преди 4 години

Юдео-масонски фокуси в действие!

33

Опа

преди 4 години

За урок на всеки който вярва в социализма и комунизма.

32

Това е резултат

преди 4 години

от Морската Блокада и тоталната икономическа война която поведоха юдо-масоните срещу народа на Венесуела !!!Венецуелския народ ще издържи и няма да позволи на юдо-масоните да заграбят природните богатства на страната и да поробят народа с лихварство !!!

31

анонимен

преди 4 години

до 4..Щото Китай не е признат от чичо ти Сам.И там няма "демокрация" ли? -:) И непременно Американска "демокрация" ли трябва да е? Американофилци! Леле леле ...нямам думи!

30

Анонимен

преди 4 години

Българската глупост е безгранична.Говорят им лъжи и те си правят духовни ч.икии. ВЪВ ВЕНЕЦУЕЛА Е НЯМАЛО И НЯМА СОЦИАЛИЗЪМ.Това което не ви казват е, че преди Чавес нефта се е изкупувал ог САЩ при фиксирани цени от около 20USD, независимо от цената на световните борси.Цялата печалба е за САЩ.Идвайки Чавес на власт пресича далаверата за сметка на обикновените хора - създава безплатно образование и безплатна медицинска помощ.Това обаче не се харесва на ФАЩ и затова се бълват всевъзможни лъжи!!!

29

Анонимен

преди 4 години

вода гази, жаден ходи,абсурдна ситуация,направили са горивата практически безплатни и всеки иска да си кара колата денонощно,а не могат да произведат толкова,от друга страна предполагам всеки се опитва да продаде безплатното гориво за пари зад граница и така да си изкара месечна заплата от един резервоар,просто няма логика да имат затруднения с горивото при нормално потребление

28

НАБОР 46

преди 4 години

До Набор 54-Ш-Ум-КАРИТЕ се олицетворяваха на ЛЕВСКИ ( Васил Иванов Кунчев ) или Христо Ботев но си останаха *** като "метресата " Цола Драгойчева и крадливи като ЦК на БКП !

27

анонимен

преди 4 години

До 25 Убеден съм Че я имаш 25 я нямаш! И че лобираш за Бойко,ЕС и НАТО! А също.И че даже не асимилираш.Каква огромна разлика,дели тия 3 неща! -:) Ама иначе.ми "обясняваш за "комунистите" Я ходи да лягаш дечо! И не говори за неща От които и хабер си нямаш! Ама ей така да оплюем "комунистите"! Американофилче малко! Жалко си!

26

Анонимен

преди 4 години

Причината за неблагополучията във Венецуела са световния империализъм и четирите годишни сезона , както се казваше в един български виц ,за който даваха по закон 5 години затвор по време на соца.