185

Глас за герб

преди 4 години

Защо гласувах за ГРОБ? Проста работа. Моят глас беше против БСП. Имам още 3 години за да си взема новото гражданство. Не искам някакви червени кръволоци да направят така, че да се обяснявам като гражданин на трета страна, а не на ЕС. След 3 г. - оправяйте се и си избирайте когото искате. Разбра ли, Разбойко? тези 6%, с които се пъчиш не са за теб, а против ***!

184

до151

преди 4 години

Кои качествени хора ще останат-вие,които сте на държавна софра или роми?Май както е тръгнало няма да има кой да ви изкарва заплатите .Пази боже,от такива умници!

183

Анонимен

преди 4 години

"Благодаря на хората, че не се подведоха по тая злоба, жлъч и всичко останало"---------------АМИ ТАКА Е; ОТ РАДЕВ КОНСТРУКТИВНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ НЕ ЧУХ

182

Pilot до глупака дол

преди 4 години

Много си интелигентен, личи ти от далеч ;)Нямам какво да ти кажа повече , нуждаеш се от доктор и не знсм от къде са те изтървали, сигурно от 5 километър !

181

Зеленото лайно

преди 4 години

Радефф разбра, че не може да манипулира Българите!

180

Шлангът на ББ

преди 4 години

Паркира дълбоко в задните части на резидента на Решетников!Венсеремос!

179

.... ..

преди 4 години

Голям праз 1 човек повече....само дето мама и тате дойдоха да гласуват и... пак в небитието!

178

Анонимен

преди 4 години

ромите много уважават крадливите хора, затова и ГЕРБ е партия на ромите НЯМА ЛИ ЕДИН ЧЕСТЕН ЖУРНАЛИСТ ДА ИЗВАДИ ДАННИТЕ ЗА РОМСКИТЕ АНКЛАВИ ЗА КОГО ГЛАСУВАТ. РОМСКИЯ АНКЛАВ В ТРЪН ДО ЕДИН СА ЗА герб. Ето така победиха, а ромите въобще не си продават гласа ще знаете те много хоресват ГРОБ

177

Анонимен

преди 4 години

И съм образована, и съм работеща, и съм от IT сектора... Никога не бих гласувала за Вас, г-н Борисов!

176

:))

преди 4 години

Бойко пак бил братовчедите от БСП.------------------Облечен в анцуг Бойко пак бил братовчедите от БСП.

175

хигиенист

преди 4 години

Няма ли да свали най-после червения конец и да го изпере

174

Анонимен

преди 4 години

Бойко пак бил братовчедите от БСП.

173

Румели

преди 4 години

Като си футболист в главата, няма как да ти светне различна мисъл. Кого е победил, българите и България. Някои му викат браво, значи заслужават съдбата си.

172

Анонимен

преди 4 години

"Борисов доволен: И президентът агитирал за БСП, но ГЕРБ пак ги били!"---Егати смешника нагъл! Президентът бил агитирал за БСП! Абе, на Президента не му видяхме очите, а Боко Тиквуня го даваха по ВСИЧКИ МЕДИИ, с изцепките му, с "бисерите" му, с бойлера напред. PR след PR, PR връз PR, от смешен по-смешен, ама на показ и то безплатно!Един не познавам, да е гласувал за тия! И изведнъж Тоупанът пак се фука по медиите!Е, нЕма такава държава.

171

авс

преди 4 години

герб ги бият бсп и ще ги бият винаги ---това е най нечестната партия крадлива лъжлива обещават нищо не правят едно време и сдс беше тека иван костов се загуби този крадлив и герб ще влезе в историята като крадлива не честна обещаваща партия

170

Анонимен

преди 4 години

70% не са гласували.Точно толкова, колкото "отчисления" се искат от всяка фирма (в полза на БиБи), за да може да работи у нас...

169

?

преди 4 години

Аз не познавам човек който да е гласувал за тая тиква, а печелят. Как да стане?

168

Бай

преди 4 години

Преди повече от век,великият Алеко го е обрисувал мотамо.Не му трябва биография.

167

Анонимен

преди 4 години

О,не.Пак ще развява шкембето наляво и надясно и ще плямпа глупости.Спирам да гледам тв и да чета шишковите вестници.

166

Един

преди 4 години

Скоро ще замлъкнат комунистическите ***. Като няма кой да им плаща, ще се поуспокоят малко коментарите в интернет. Хайде със здраве!