89

Анонимен

преди 4 години

"Ердоган цели да се защити от евентуални нови опити за въоръжен преврат." Разбира се, че това целта - всъщност целта е, да бранят властта и парите си!

88

без име

преди 4 години

А може "престрелките" между Вашингтон и Анкара да са добре организиран театър. Анкара купува С - 400 и... американските военни в базите в Турция го разглобяват до гайки и болтове. Виждат как е устроен ЗРК-то и вече знаят до съвършенство силните и слабите му страни. Нали не очаквате САЩ сами да си поръчат от Русия С - 400. Трябва им посредник, който да не буди съмнение.

87

ха

преди 4 години

Как защо бе, заради двата български самолета.

86

Анонимен

преди 4 години

Ердоган знае, кой е организирал опита за преврат срещу него. Затова взима мерки. Знае много добре, че САЩ ако сметнат за необходимо, могат да изключат ПВО системите защитаващи важни обекти в Турция (включително него). Не биха могли обаче да изключат руските. Затова Ердоган купува С400 и няма да се откаже от сделката.

85

Анонимен

преди 4 години

ето ви диверсификация и в отбраната! защо трябва да има такава само с газта??турците на са прости!! видяха 4е да зависиш само от 4и4о сам не е добре!!! а ние??

84

Анонимен

преди 4 години

Ами ще ви кажа за какво.За да е суверенна дьржава без вьнншно управление като Русия.

83

www

преди 4 години

ЗА КАКВО И ТРЯБВАТ .. - ЗАЩОТО ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ КОИТО СА В НАТО СА ВРАГОВЕ НА ТУРЦИЯ..

82

Стари диверсии

преди 4 години

ИНаче от подобна диверсия НАродна република БЪлгария изпищя страшно.Поени със спец наркотици ръководители в София ограбиха десетки милиарди $ от БЪлгарския народ и изградиха серия военни заводи.Само за Ирак са изнесли скъпо платена вече продукция за над 3 700 000 000$.Да се докладва колко са изнесли без пари за други съмнителни режими.

81

Срочно проверка

преди 4 години

Да се провери USA ЕВАКУИРАХА ли всички ядрени термоядрени и неутронни оръжия от TURKEY>Вероятно закупените ракетни комплекси ще бъдат ползвАни з а охрана на Американските ядрени ракети и бомби на територията на TURKEY насочени срещу Москва Волгоград<Петербург и други големи градове.

80

Менто

преди 4 години

За чаламба на султана.!.

79

Ай сиктир

преди 4 години

Няма да летят самолетчетата на съседите като ги има с400 и да са ф35 ф 100 все тая ей за тва им трябва съседите ще летят с парашути като дойдат с400

78

Анонимен

преди 4 години

До АнонименТова което го имаш като ток,бензин да не мислиш че идва от Америка....Хубавото е че руснаците знаят що за стока сме и не обръщат особено внимание

77

Анонимен

преди 4 години

За какво й трябват на Гърция и на България руски ЗРК С300?

76

привет от Германия

преди 4 години

Никакво съвместно производство на Ф-35 с Турция !Турция трябва да бъде игонена от НАТО !На НАТО предатели не му трябват , не стига че вече в НАТО си имаме руски сателит в лицето на България , а сега и предатели като Турция ще търпим ! Всяка държава членка на НАТО ,която купува оръжия от враговете на НАТО трябва да бъде изритана от НАТО !

75

привет от Германия

преди 4 години

За какво й трябват на Турция руски зенитно ракетни комплекси ?! Ами за да се подмазва на русия защото си изпърдя късмета със западните страни !

74

привет от Германия

преди 4 години

За какво й трябват на Турция руски зенитно ракетни комплекси ?! Ами за да се подпазва на русия защото си изпърдя късмета със западните страни !

73

Dankov

преди 4 години

Казвам от личен опит.Много са ме изнервяли руснаците но в крайна сметка разбрах че не мога да ги разбера!Сега българите също не сме цвете за мирисане,но единствения народ които е давал без да иска е руския.

72

до Боби

преди 4 години

Що бе?Ей, го на и Саудитците искаха да си купят С-400, но дедо Тромпет им рече Неее!Пък те му викат - " Харно де, ама "Пейтриъта" не мой да свали старите съветски ракети "Скъд"? Ей, *** на нашите момчета у Сирия гърмят като бесни по руската авиобаза у Латакия - то не бяха дронове, мини, ракетни установки "Град"... файда - "Йок"!Руското "Панцер" и "Тор" прехващат всичко??? Дай поне "Панцер" или "Тор" да купим.И дедо Тръмп им рекъл -"Панцер" можи, ама С-400 - "Хич"!Туркия шъ съ сърди!

71

Боби

преди 4 години

До Анонимен"С400 е система, която никога не е ползвана в бойни условия.Цялата и феноменалност е демонстрирана само на тестове и учения, където руснаците шмекеруват, за да заблуждават бъдещите купувачи"Така какви тестове е минала С-400цели - дронове(хеликоптери)- мишени тип Ла-15(реактивни аеродинамични цели тип изтребител до 1000км/ч на малки и средни височини)- Ограничено количество стари самолети радиоуправляеми(държавни изпитания)- Ракети тип Скъд/Точка- Ракети от С-75 височинни цел

70

До "умника"

преди 4 години

Държавите и армиите купуват С-400 без да се консултират с теб... *** са нали.Боже колко мъка има по света