50

Бай Тошо

преди 4 години

До 44. Да, да разбрахме вече. БСП са победителите на тези избори. Да ви е честито. И все така.

49

Анонимен

преди 4 години

Вот на доверие!!! Хохохо. 9 % от имащите право на глас. Ако има мъртви души, сигурно са около 4%. 4% от българската нация. Какво доверие? Тези 70% които изобщо не са излезли? Ами попитайте ги какво мислят за герб бсп патриоти сини и всички продажници от прехода.Но всички тези на пръв поглед пасивни негласуващи, всъщност чакат Видов ден. И тогава ще станат многобактивни

48

привет от Германия

преди 4 години

Като основен фактор за победата на ГЕРБ, той изтъкна ролята на премиера Бойко Борисов в кампанията......................Аз пък изтъквам факта ,че в България рубладжиите са много по-малко от нормалните българи , затова ГЕРБ спечели !

47

Анонимен

преди 4 години

В държавата Тиквуния живеят само тикви!

46

Анонимен

преди 4 години

До опетков"Който го е еня кой го управлява, той отива и гласува."---Абе, опутков (не съм Анонимен 11), тебе еня ли те е кой те управлява? Ми, подлагай си го тогава да те "управляват". Хем виждаш, че от година на година тия все по-дълбоко те "управляват". Е, щом те влече ... :)

45

Пян_Гъ

преди 4 години

ОМАГЬОСАН КРЪГ - БСП плащат на социол. агенции, онези отчитат "преднина" на БСП, партфункционерите приемат собствената си поръчка за "действителна" картина на вота и ето ти СерГея с умопомрачително "прозрение": "БСП - заради Нинова - загуби спечелен мач"?!? А, ве, кога изобщо си печелил с/у ГЕРБ (ти или друг БСП-ар) освен в мечтите т? НИКОГА (Радев/Решетников е по-различен друг казус - там вотът не е само червен). И това са им европейските, "свестните" лица. Ами Милиончева, Импексова?

44

Истината е,

преди 4 години

Че ГЕРБ губят 140000 гласа в сравнение с 2014,ДПС губят 80 000,а БСП прибавят 30000.

43

Анонимен

преди 4 години

До 40Ходи да подкупиш нещо, не те свърта и нервиш, разпусни по гробарски

42

Анонимен

преди 4 години

Политолог: Резултатите са вот на доверие за ГЕРБ---Да, бе-е-е! :) :)

41

опетков

преди 4 години

До Анонимен11 Анонимни драскачо, събери малко смелост и напиши някакво име, дори да не е твоето. Който го е еня кой го управлява, той отива и гласува. Ама имало 70% процента протестно негласуване, ама те пенсионерите били 2.5 млн, бля, бля... Погледни статистиката и виж, че голяма част от пенсиите са гласували за любимата си партия кърмилница. За ГЕРБ основно столицата и големите градове и активните до 60г. И чиновниците, и стражарите и апашите и кой ли още не, вкл и почиващите в Гърция.

40

Анонимен

преди 4 години

До 36. Колко сте жалки сега, такива като теб, в завистта и злобата си. А преди два дни друга песен пеехте. Охлюви.

39

БГ

преди 4 години

Много правилно го е казал този под мен когато протестираш гласуваш с Не подкрепям никого това е протестен вот ,ако не гласуваш се съгласяваш с тези които са го направили

38

Анонимен

преди 4 години

До 28. А другите колко получиха? И кой тогава да управлява? Ти наясно ли си как работи демокрацията? Или искаш да имат 99%. Това беше в вдни деуги времена.

37

Изнервен

преди 4 години

До 31. А що не гласуваха против. Нещо ти се губи логиката. И по-спокойно, от теб нищо не зависи.

36

Анонимен

преди 4 години

Кратунки, ако всеки неодобряващ управлението на герб беше от бсп(както твърдите), то бсп щяха да спечелят с 90%. Аре тихо, врътнете някоя далаверка и лягайте

35

Мишо

преди 4 години

Аз не гласувах! Не виждам смисъл да гласувам! Отчаян съм и изморен. Много е тъжно........но не виждам светло бъдеще за тази държава.

34

Винету

преди 4 години

До 30. Колко си жалък с този коментар. Ама той пращи от завист. А този край на ГЕРБ го чакаме още от 2013, сега сме 2019. Щеше да идва и вчера и пак не се случи. Кога? Не разбра ли, че с ялови драсканици по сайтовете не става?

33

Мишо

преди 4 години

Резултатите от изборите нагледно показаха, че за управляващата партия организирано гласуват така наречените "малцинства", които отдавна вече не са малцинство!

32

гербъв трол

преди 4 години

Послееедееен вааалс сбогоом любииимаа!10%!Мухяхя!

31

До нервния

преди 4 години

Абе това, че някой не е съгласен с гербавите и не е гласувал не го прави бесепар. Просто да избираш по-малко крадящия не е избор и за това хората не гласуваха.