8

Анонимен

преди 4 години

За да се качиш като втори пилот на пътнически самолет се искат някъде около 200 часа, но това тука не е голям самолет, а малка въшка за двама човека. Освен това този тук пилот конкретно е имал доста над 30 часа. А инструкторите като ги питаш за причини за инциденти, винаги ще искат да им се увеличат часовете. По цял свят първия самостоятелен полет е някъде около 13-15 час, такива са учебните програми. Ако си учиш теорията и си ползваш главата, всичко е ок.

7

Сата НАТО

преди 4 години

До Кармен МладеноваНе знам какво си завършила, но си пилот толкова, колкото аз съм диригент на филхармонията.

6

Анонимен

преди 4 години

Само за сравнение, В САЩ за да си пилот на пътнически самолет се изискват да си пилотирал минимум 1500 часа

5

Тихия

преди 4 години

Ти най-добре се скрий! Неграмотен ***.

4

Горан

преди 4 години

35 часа по норматив са пък часовете по кормуване за шофьори B категория. Също подигравателно малко, а и когато се претупват и те, картинката е съвсем плачевна! Не само във въздуха има такива проблеми, ами и на земята също! Затова се и изтрепват и по пътищата!

3

Кармен Младенова

преди 4 години

30 часа за шофьор са малко,камо ли за пилот....Завърших пилотски курсове в чужбина.Обучението ми трая 2 год. плюс нощни полети и ориентиране плюс излитане и кацане в зимни условия и лошо време...и все още не мога да твърдя че съм добър пилот.

2

кога са малко ?

преди 4 години

Ако ставаш военен пилот и шофьор на боинг---у тея хварчила няма нищо и като няма и подръжка те просто си се разпадат то не е до шофирлък--какво на курсовете за хвърчила да не ги научат да излизат от свредели ли какво да правят като ти се откъсне крилото е те та ка от самосебе си...това не са чесни на правителствен отряд --а двигател на балканче и две крила----на хубавите тези щуротии не им се случват да им падне крилото и не знам си какво още..

1

Анонимен

преди 4 години

От цялата работа разбрах, че виновни няма, както обикновено, еле пък държавен хрантутник. Само не ми се мисли, какво ще става след десетина години, като полетят и интегриращите се. Вероятно ще сме като в междузвездни войни, а във всеки квартал ще има зенитна установка и пво.