82

Людмил Гочев

преди 4 години

До Анонимен- напълно си прав - и магаре ще проумее, че екипаж с Йончева и станишев няма как да стигне до финала защото двамата гребат в различни посоки

81

Анонимен

преди 4 години

БСП изгуби заради включването на Станишев в листата.

80

Анонимен

преди 4 години

S kleveteneto na manolova, verbalnata psyho otrovna agresia i laji na ninova i ioncheva....imat kasmet...jivi sa oste...bulgarite sa mnogo tarpelivi .... ei 500 godini si minali kato edin mig....

79

Студент

преди 4 години

Тия пак започват с вицовете - Как може една над 100 годишна партия да е слаба ?! Нали това е партията с най-много " най,най,най..." а сега изведнаж била отслабнала ?! Ей,Нино ва и кохорта ,осъзнайте се класовео и ДОСТОЙНО си признайте поредното поражение!!! Но няма да можете,защото вас ви бива само да плюете,храчите и грачите... Който копае гроб другиму сам попада в него !

78

Анонимен

преди 4 години

БСП загуби заради простотията и овчия народ.Такъв робски народ няма беше го, изнудвани го,вземаш му душата ама народа не ГЕРБ та ГЕРБ.

77

когато

преди 4 години

До Хейтър Когато корабът потъва, мишоците се скриват и изчезват

76

Анонимен

преди 4 години

РУСОФИЛСКАТА ИЗВРАТЕНОСТ НА БСП/ БКП Е ЕДИНСТВЕНОТО, КОЕТО КАРА БЪЛГАРИТЕ ДА ИЗБИРАТ ГЕРБ ВЕЧЕ 10 ГОДИНИ! РУСКОТО РОБСТВО, РУСКАТА МИЗЕРИЯ И РУСКИЯ ХОМОТ НЕ СА ПО ВКУСА НА МНОЗИНСТВОТО ОТ НАРОДА

75

Мечо

преди 4 години

Незнаех, че с.в.и.н.я. се цензорира

74

.I.

преди 4 години

Колкото и да се напъват БСП повече от това не могат да вземат. Червените бабички измряха, а ДПС плаща повече на "римляните".

73

Хейтър

преди 4 години

Гледаме и четем изказвания на Станишев, на Симов, а сега и този Янков, но...КЪДЕ ВСЪЩНОСТ СЕ СКРИХА ГОЛЯМАТА И МАЛКАТА ЛЪЖА???Малката лъжа нали все пак ще ходи в Брюксел. Any comment?

72

Анонимен

преди 4 години

Слабост не е точната дума! Просто тази партия е ДЪРТА,вече на колко избори варира все около 25 %.А по-млада няма да стане,нито пък нейния електорат!

71

Анонимен

преди 4 години

Огромната грешка беше, че оялите се апаратчици промевиха листата и набутаха обратно евролибералната подлизурщина, начело със СерГей. Народът не може да го диша, не защото през Моника краде наравно с тиквата, а защото социализъм, клекнал пред едрия капитал и облечен в джендърска премяна, не е социализъм.

70

вещици

преди 4 години

Тю, язък за всичката предизборна злоба на БСП. То не бяха скандали, обвинения и лъжи. Дори Станишев изхвърлиха от листата и го добавиха впоследствие. Нинова избра грешни играчи и загуби. Станишев си е създал имидж на мек и добродушен човек, така можеха да прилъжат народа. Но БСП не използва това. /Иначе Станишев е упорит като магаре, но умее да си създава добър имидж/. Нинова го изтласка от листата и сложи начело клуба на вещиците в БСП и ей го резултата.

69

Анонимен

преди 4 години

Корнелия си помисли че може да командва, като Борисов, ама БСП не я е създала тя.освен това в БСП винаги че предпочитат наследствени вождове като Станишев, който е 2 или 3 поколение комунист. А Корнелия бе в правителството на Костов.

68

Анонимен

преди 4 години

Вместо да давате места на напълно неизвестни хора, можехте да дадете две избераеми места на АБВ - едното на Калфин, който е добер познат в европейския парламент и щяхте да спечелите повече. Защото механичият сбор на две половини в поликата може да даде и повече от едно цяло ако добре си изграеш картите. като си приберяхте електората оттам щяхте да вдигнете с -3-3,5 процента, защото към вас щяха да дойдат и негласуващи. Войните със Станишев също ви навредиха.

67

Анонимен

преди 4 години

БСП направиха фундаменталан грешка - побързаха да се изпокарат с всички леви избиратели и отвориха "фронтове". Фронтове се отварят, когато вече си във властта.Дори Борисов поиска да присъедини към себе си СДС - те я имат, я нямат 20 000 души, нокакто ги даваха на кантар ГЕРБ с БСп и те можеха да са решаващи. А БСП отхвърли АБВ и изгуби близо 2 процента. После - защо им крадяли името. Ако бяха с теб нямаше да ти го крадат.

66

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 69Ами затова, който е умен, ще си отговори на въпроса:Кой губи и кой печели, ако Русия стане част от ЕС?Природните ресурси на Сибир (който по отношение именно на ресурсите е по-богат, в сравнение с целия останал свят) + високите технологии на Западна Европа + работна ръка от Русия, а не от Третия свят, с чиито пълчища Меркел пълни Европа, за да я разруши!Който има акъл, да мисли и да си прави изводите.

65

Бау бау

преди 4 години

Не по врат, а по шия!

64

вгз

преди 4 години

65, българският календар е най-старият в света и е на над 15 хиляди години. Единственото много старо сведение за друга цивилизация е Китай - над 7 хиляди години, Индия - над 10 хиляди години, Египет - над 11 хиляди години. Тоест най-старото сведение за цивилизация е Българско.

63

Анонимен

преди 4 години

Абе...откачалки......не разбирате ли, че скоро НИКАКВА еуропка няма да има! На краварите, които са в цайтнот, защото НЯМА ВЕЧЕ КОГО ДА ПОДЧИНЯВАТ И ГРАБЯТ му трябват жертви, когото да разсъбличат, защото те няма откъде да си формират печалбите! Армиите и базите искат пари, а само с печатане на тоалетна хартия не се живее, в един момент балона се спуква! Остават япончетата и еуропката!! Руснаци и китайци не се дават, а всички останали са бедни,така че ИДЕ ВИ КРАЯТ! НЕ ЗНАМ НА КАКВО СЕ РАДВАТЕ!??