44

Анонимен

преди 4 години

Еми толкова пари наляха... как няма да е техен! Добре че, австриеца го сгащиха навреме, сега щеше да е още по-техен. В Австрия имат много влияние. Не случайто нашите *** по времето на Луканов си основаха първите смесени фирми във Виена.Дано се мине на други източници на енергия по-скоро че, аман от това светът да е в ръцете на олигархични гзпроми и аятоласи.

43

Крали Марко

преди 4 години

Щом е добре за Русия значи и за нас. Русия е най голямата Българска Държава. Земята на Прабългарите.

42

MUGIK

преди 4 години

PUTIN E ZAR.NAVSEKADE SAZDAVA DEZORDRE I PECHELI DIVIDENTI. BRAVI VLADKO.

41

4

преди 4 години

Това е лъжа нищо в руски вестници не пише там никого нищо не пише за бг

40

Анонимен

преди 4 години

Ооохъххххх, соросогендаритесапритиснени

39

Анонимен

преди 4 години

До до 32 от славянинПомита малкото ви мозък.

38

славянин

преди 4 години

Европ.д.ругите сега да наложат нови санкции на Русия за победата на националистите в половин Европа!

37

до 32 от славянин

преди 4 години

''русия да прави като вятъра''Тя така и прави - помита всички демократични бардаци!

36

до 27 от славянин

преди 4 години

'По-цивилизованите, по-културните и по-умните'' сами се унищожаватe с безграничната си т.л.растия, колкото и да ви е мъчно, тази е истинската причина!

35

до 24 от славянин

преди 4 години

''И със санкции и без санкции Руската Федерация е куха от вътре. Като няма продукти, няма я и в услугите на местно ниво. Живее във времето на СССР. Управлявасе от нагласени апаратчици от свръх Номенклатура. Няма открити свободни избори. Шири се страх, терор и дефицит. Какво показва във външната политика''Смени си 30 годишния зациклил демократичен чип!

34

Анонимен

преди 4 години

До 7Да да да знам много сте русофилите 80% от населението ... знаем знаем :))

33

амиии

преди 4 години

До Анонимен 30 не , не мисля ,ч е е балерина Но не отговори на въпроса : " Защо мислиш ,ч е Путин е диктатор " ???ПС - Ако работиш по опорки , и не може да мислиш самостоятелно , или нямаш подобен капацитет , извинявам се Лесно е , има си дефиниция за " диктатор " .Ти казваш ,ч е "Путин е диктатор " Аргументирай се с 1/2 изречения , не е като да пишеш докторат по ядрена физика

32

Анонимен

преди 4 години

русия да прави като вятъра

31

Анонимен

преди 4 години

Всички, които гласуваха са умни хора. Най умно се гласува за ГЕРБ. - ЗАЩОТО ТЕЗИ КОИТО ГЛАСУВАХА ЗА ГЕРБ СА ЗА ЕС. Те са за Шенген, те са за ?.

30

Анонимен

преди 4 години

До 28 а ти какъв мислиш е балерина???

29

интересно

преди 4 години

До Пустиняк 27 "светът и цивилизацията вървят напред "къде го наблюдаваш това - В САЩ в Европа ли , ????? къде ??

28

странна работа

преди 4 години

До Анонимен 26 Защо мислиш , че Путин е диктатор ?

27

Пустиняк

преди 4 години

Мечти варварски! Да унищожим по-цивилизованите, по-културните, по-умните и съответно много по-икономически силните от нас. По какъв начин? С насаждане на страх и омраза. За какво? За да затънат всички в мизерията и духовната нищета на варварите. Е, няма как да стане, дорогие руские варвари. Колкото и да искате да върнете народите на пещерно равнище, светът и цивилизацията вървят напред и няма толкова болен европейски народ, който да жертва това, за да се върне към мужишко безлично съществуване.

26

Анонимен

преди 4 години

До Тодор ЖивковФактът че профашистките партии като тази на Льо Пен са и проруски е МНОГО показателен. Кажи ми кои са ти приятелите да ти кажа какъв си. Само платени фашисти могат да поддържат диктатора Пундин

25

Анонимен

преди 4 години

Русия официално предупреди България, че от 01 януари 2020 г. спира транзита на газ през Украйна. Цената на енергоносителите в България може да скочи десетократно, имайки в предвид че повечето големи градове са на газ.