131

12 ПП ГЕРБ - 351 418

преди 4 години

12 ПП ГЕРБ - 351 418 (30.77%) - да бе да ХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ Аааааа.... чакай чакай ..... 300 000 роми и 40 000 купени + 11 418 гласували Може да.

130

преди 4 години

Десислава Петрова Иванчева - 19 420 (1.70%):O

129

Циклопа

преди 4 години

27 ПП Възраждане - 13 182 (1.15%)Не подкрепям никого - 37 763 (НЯМА ПРОЦЕНТ)ЕЙ ПРОКАЖЕНИ ***! Що омаловажавате не-подкрепящите?

128

Анонимен

преди 4 години

Ушев Цецо - Апатраменто казва на Боко Суджука: - Баце, имам една добра новина и една лоша. - Цецо, кажи първо добрата новина! - Спечелихме изборите отново Бойко. - А лошата новина? - Никой не е гласувал за нас, отново.......

127

М, да ...

преди 4 години

До iceblast88Интересното е кой какви суми хвърли по изборите? ГЕРБ не се ли изръси доста за жалкият си резултат? БСП нямаше как да спечелят с вътрешното си разцепване и всеобщото мнение, повод са отчаяние, недоверие, песимисъм, .../ ГЕРБ е държавата, па и коалицийката от отцепници която пък подпомогаше /отне гласове от БСП, като обърка избирателите/ ГЕРБ

126

iceblast88

преди 4 години

Сега бай тиквонии има да се хвали с жалките си 7,68% от реалните гласове. Ако имаше поне едно зърно в тази тиква щеше да се скрие при останалите останки от БКП и да си трае. БСП и те с техните още по жалки 6,25% от реалните гласове. Общо всички партии + не подкрепям никои не стигат дори за балотаж, какво остава за легитимност. 75% не са отишли да гласуват за нито едно от предложените плазмодии. По ясен пример за отвращение няма!!!

125

анонимен

преди 4 години

До На дъното ЗА КОИ КОМУНИСТИ ГОВОРИШ. ТА ТЕ ВЕЧЕ НЕ СА ЖИВИ. КОЯ ПАРТИЯ Е ПРОЕВРОПЕЙСКА - ГЕРБ ЛИ. НЕ ТОВА Е ЕДНА ПРЕСТЪПНА ПАРТИЯ КОЯТО В БЛИЗКИТЕ ГОДИНИ ЩЕ УСПЕЕ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ДА СЕ ИЗНЕСАТ ОТ БЪЛГАРИЯ И ТОГАВА ДА ГИ ВИДИМ . НИМА ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ ЖИВЕЕМ ПЪЛНОЦЕННО. ДА МУТРИТЕ, ОЛИГАРСИТЕ, МЕСТНИТЕ ФЕОДАЛИ, НАРКОБОСОВЕ, КОНТРАБАНДИСТИ И ПРОЧИЕ ЖИВЕЯТ ТАКА. НО МАСОВО ОСТАНАЛИТЕ СА В МИЗЕРИЯ И НИЩЕТА. ТАКА, ЧЕ НЕ ПИШИ ГЛУПОСТИ. ВСИЧКИ В ПААРЛАМЕНТА СА ЗА ЗАТВОРА БЕЗ ОПРЕДЕЛЕНИЕ.

124

Krom

преди 4 години

Всъщност един спечели -Йончева. Добра се до Брюксел на топло и закътано при бившия си възлюбен. Чакайте я сега да изкаже мнение. Ще и помахате ли с розички на изпроводяк?

123

хахо

преди 4 години

които е о4аквал победа на бкп нинова да се прегледа на психиатър защото след време го о4аква изолатор с усмирителна риза

122

Анонимен

преди 4 години

Божеееее...спечелили били ГЕРБ... с 350 хиляди гласа от 7 милионна България...Ай сиктир...

121

Анонимен

преди 4 години

Другото,което ще последва, е да обвините негласувалите за евентуални издънки.Което за проден път доказва, че от изборте нищо не зависи.Само че трябва мислене за тая работа.

120

Анонимен

преди 4 години

Сега ще излязат разни социолози, които ще обяснят защо хорат не гласуват, но няма да видите журналист да пита хората по улиците за това. Естевствено така се избягват неудабни отговори.И негласуващите са длъжни да мислят така, както им кажат по телевизора. друго мнение е недемократично и не е европейско.

119

Krom

преди 4 години

До До Krom 120 а..?! Това да не е поредния хит на Мара Отварачката? Кютек от хора които предпочитат гръцките плажове пред това да покажат мнение? Стига бе! И кой ще върти сопата? Озлобените пенсионери или Бай М.нгал? Заспалия дълбок сън български народ няма да прояви каквато и да е отговорност. Тук има повече енергия в кютека между агитките на Левски и ЦСКА отколкото в "протестите".

118

Прос Селендур

преди 4 години

Това не е победа на ГЕРБ това е победа на българското безхаберие...

117

Krom

преди 4 години

До Анонимен 118 - не Ви ли влезе накрая в дебелите чутури, че с хейт и "България е зле" няма да стигнете далеч? Тая песничка вече три месеца я пее Нинова, а повече от година Другаря "Безпартиен?!" Президент, който не може да си измие сърпа и *** от челото. Получихте каквото заслужавахте - поредния шут по задните части. Още година - две да Ви язди Нинова и оставате на Бузлуджа - неприятен спомен за нещо гнило.

116

На дъното

преди 4 години

До Анонимен 119Емигрантите са заслуга на абсолютно всички партии, управлявали досега. Между другото емигрират хора и от Чехия, Полша,Унгария, Балтийските републики...Едва ли има страна без емигранти. А ГЕРБ, добър или лош няма алтернатива. Особено спрямо проруската и антибългарска, антиевропейска БСП.

115

До Krom

преди 4 години

Революция с избори не се прави прави се с кютек!

114

Анонимен

преди 4 години

До 111И герп предоставя това на българите в България? С два милиона емигранти, половината от тях ри м..ъдрото десетгодишно управление на Борисов

113

Анонимен

преди 4 години

70 % от хората не са излезли да гласуват т.е. не са привърженици на ГРОБ,които пък спечелиха 30 % от 30% гласуващи ...това ли е НАРОДЪТ ... Така че да не ми се хвалят много герберастите,че имали един евродепутат повече от БСП...ГРОБ спечелиха толкова,колкото са техните храненици от държавните служби и мутренските бизнесмени чрез хората си.Освен това те владеят чрез кметовете си страната и правят всевъзможни манипулации на хората,които и ги е страх от гербавите шефове.Виновни са и негласуващите.

112

Анонимен

преди 4 години

Моралната победа е за БСП.