43

Пенсионерите кълнат

преди 4 години

Лиляна Павлова ДАНО ДА СЕ ЗАДАВИ с големия порцион, предвиден за евродепутатите!Да знае, че всеки неин залък е прокълнат от страдащите в мизерия трудови пенсионери, на които тя мисли, че не бива да бъдат увеличавани пенсиите, защото им оставали само по 5-6 години живот след пенсионирането!Безумците пратиха в ЕП жена, която приема като нещо много удобно факта, че продължителността на живота в България е най-ниската в ЕС, и счита, че последните му години могат да бъдат изживени в мизерия!

42

Левски

преди 4 години

До АнонименТи не си наред!Тодор Живков за 54години построи Държава която нямаше аналог в Света!Сега с Мафията близо 35 години ни правят преход за демократичен Режим.Малко е за такъв народ малко е още мъки трябват.Ще се молите за желязната завеса ама птичето веднъж каца на рамото...45 години не беше режим,сега е режимааа...

41

Анонимен

преди 4 години

Има и още. След приключване на работа в ЕП за всяка година прекарана там се изплаща по 1 месечна заплата,но не повече от всичко 24.

40

я па тия

преди 4 години

НЕ Е *** ТОЯ КОЙТО ЯДЕ БАНИЦАТА, А ТОЯ КОЙТО МУ Я ДАВА (народа чрез данъци)

39

Анонимен

преди 4 години

Бюджетът на ЕП за 2019 е ?165млрд. От тях 6.4% т.е. ?10млрд, са за административни разходи, заплати и пенсии. Да, не само заплати, а и пенсии. За всяка година като евродепутат се полагат 3.5% от заплатата, т.е.?306. Така за един 5г мандат пенсията излиза ?1530, платима от бюджета на ЕС след навършване на 63г възраст.Справка Уикипедия

38

Анонимен

преди 4 години

Българска тъ'поглава" е породата овца населяваща територия България ! Така познават населението на България по света ! Ком'унетата го превърнаха в това ! Наивници повярваха, че партиите в Парламента не са клонирани от БКП....ха ха ха какви глу'паци ?

37

А така!

преди 4 години

А такаааа...!!А сега изясни ли ви се картинката, а ??? Разбрахте ли сега защо куцо и сакато драпа за европейския парлЯмент...??? И наистина ли има още завеяни балъци, които си мислят, че някой представлява техния интерес...?!?! И вие ходите доброволно да си давате гласа за тези хора...за да може още по-доброволно да им плащате заплатите...????

36

Анонимен

преди 4 години

Голяма част от избраните ще карат втори мандат като евродепутати. Десет години в Европарламента, дали им е зле на Станишев или Джамбазки или *** Майдел, дето друго не е работила освен в европарламента като секретар и депутат?

35

axa

преди 4 години

забравяте и дневните 320 евро на ден и 25000 евро за асистенти

34

Анонимен

преди 4 години

"Българска тъ'поглава" е породата овца населяваща територия България ! Така познават населението на България по света ! Ком'унетата го превърнаха в това ! Наивници повярваха, че партиите в Парламента не са клонирани от БКП....ха ха ха какви глу'паци ?

33

Анонимен

преди 4 години

И тук са се научили да покриват истината ! 25 хил.? е заплатата на европейски депутат,а чисто за получаване е между 18 и 20 хил ?,защо мамите българите с по-ниски суми? Те не стига,че бяха измамени да гласуват отново за червени изпечени крадци,ами сега ги мамите със заплатите,за да ги успокоите ли? България напълни Европарламента само с ком'унета произлизащи от шумкарски и яташки фамилии благодарение на простотията на овцата от порода "българска ***'оглава"! Затъпявате прогресивно бе гл'упаци!

32

До 15

преди 4 години

Ти си 100 процентов платен ***!

31

чарли

преди 4 години

До Щерю:Само за Елена ли ?

30

Анонимен

преди 4 години

Hahahaha...ako mu gi dadem.... hahahaha...ama sha gi davame li? 30 procenta ako davat....70 procenta ako ne davat....ko stava ma gospojo darinke pavlova?.....hahahahaha....

29

Скарлет

преди 4 години

Нямам думи!!!

28

Анонимен

преди 4 години

ZATOVA BECHE BORBATA.

27

Евродепутатин

преди 4 години

Доколкото знам, щипат яко от тия 25000 евро за асистенти. Само това вече много променя нещата.

26

До 27

преди 4 години

13 306 ЛЕВА, а не евро!

25

Анонимен

преди 4 години

Някой разбра ли как се получава сумата 13 306 евро?Защото в изречението преди нея пише, че основната заплата на евродепутат е 8 757,която след облагането с данък и осигурителни вноски намалява на 6 824 евро.

24

баба мара

преди 4 години

и сега тези с апарт с къщите за гости със самолетите с яхтите с евросубсидиитес еврозаплатите си умират от смях с какви де=би=ли си имат работа хукнали дагласуват а сега си броят стотинките в магазина дадох на една баба 50 ст да си купипакетче каима