13

Анонимен

преди 4 години

Популистите и националистите са следствие на отхвърлената конституция на ЕС.Спомням си как французите и холандците спряха федерална Европа и на практика пуснаха именно такива елементи ,за да сплашат и унищожат проекта на федералистите.Подобна Европа е угодна само на Франция и Германия плюс Холандия и Белгия.

12

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 4Е... нема как да си признаят, че са се оляли... Виж, в България всичко си е по старому. Тук изненади няма. Гората гласува за брадвата, която я сече, защото дръжката и е дървена...

11

Анонимен

преди 4 години

Интересно как популистите наричат нормално мислещите популисти.Според тях популизъм е да искаш по доброто и да отговаря на интереса на хората, а нормалното шепа хора да богатеят за сметка на болшинството и Европа да е колония на сащ.

10

На пук

преди 4 години

До 8-мия анонимник"На пук"- абе вие ,*** всички ли сте с основно???

9

G

преди 4 години

Националисти - популисти. Без обидинена Европа няма бъдеще, Само требва да се върнат местните валути

8

Асан Герберджията

преди 4 години

Ревете ***,,,а ние вчера за 10 мин работа изкарааме по 60 лева!!Бойко Акбар!!Цецо Акбар!!!Байрям голям беще вчера в маалата!!

7

Анонимен

преди 4 години

Лошо, зелените са западните версии на ДПС, на всякъде имат твърде добри резултати. Явно за това нормалните граждани на пук са гласували за хора като Льо Пен

6

Анонимен

преди 4 години

Муахахаха! Я сега да видим мурзи.лките кви нови упорки са получили след изядени шамар...НЕКА ХЕЙТЕНЕТО ЗАПОЧНЕ СЕГА!!!

5

Иван Вазов

преди 4 години

Европата си отива...Брюксел се тресе...еврото си отива..връщат се франка,лирата,дойче марк..Магурата възкръсва,Сик,Вис...Баце...forever!!

4

Анонимен

преди 4 години

Точно земетресение си е. Меркел с историческа загуба, крайни националисти печелят в Италия и Франция, партия "Брекзит" на Фараж с абсолютна победа... Как да не е земетресение?

3

Анонимен

преди 4 години

До бл.134 в Зап. паркЕеее то бива бива, ама ислямистки изкавания тука .... Тц тц тц ...

2

бл.134 в Зап. парк

преди 4 години

Слава на Аллах , Бойко Борисов оцеля .Следва нова порция некачеатвени ремонти , нищо правене и отново загубени години и години.Поне си изчистете списъците и отпишете тия 1-2 милиона ......скоро от Германия , освен коли и картофи , ще си внасяте и хора.

1

Анонимен

преди 4 години

Га ша идат националисите на власт, чи да упраят рабутаа малко, чи веч ни са трай!!!!