15

Анонимен

преди 4 години

до 15 Във Варна за 2 километра път и 3 кръгови пръснаха 120 милиона лева!Мишо Шамара от Чикаго: Вие *** ли сте? В САЩ една миля струва един милион. Това е все едно да направите от варна до търговище път...а вие сте направили два моста с три кръгови дълго трасе 2 километра....Къде отидоха парите? Как къде в 2-*** 3-*** герберастки селяни на Портних, а 80% са за Тиквата.

14

Анонимен

преди 4 години

заспал народ, първосигнален. Във варна им замазаха очите с асфалт и градинки по кварталите за 80 милона....да седят в тях и да цъкат на жултите си стотинки варненци

13

Ха-ха

преди 4 години

Апартаментния скандал помогна по неочакван начин-Цецо се скри и престана да дразни публиката,като същевременно запази възможността да върши пъклените си дела в сянка.Фактически процентите,които докарваше на ГЕРБ с манипулации се губеха в известна степен заради неприязънта към него.Обаче най-големия печеливш е авторът на скандала-Рада Дълбоката,вече евродепутат.

12

Анонимен

преди 4 години

Ако не бяхте глупави овце гласуващи по задължение и за "стабилността", можеше да се разхвърля равномерно вота върху всички партии и никоя да не получи повече от 5%. При такава конфигурация легитимността на управлението се срива нищо че са евроизбори, появяват се автентични партии с нови идейни платформи, изобри до дупка, и така докато се унищожи политическата каста.

11

:):)

преди 4 години

пилците се броят на есен, не се радвайте на кухи резултати дори активността фалшифицираха в края на деня за да лигитимират гербаджийския успех. До 14 ч беше едва 16% и изведнъл в 20 стана 28%, айде сега канарчета, екскурзиянтите се прибраха в 19 и хукнаха да гласуват....

10

бай ганю

преди 4 години

за пореден път *** доказа че гласува по инерция без използване на сивото си веществоганю желае да удължава агонията си а това ще се повтори и на следващите парламентарни избориедва 6,4 % у нас мислещите и събудили се хора но останилите ще продължават да им пречат да заживеят по добре добре е че изпращаме повече дясно ориентирани депутати но 90% от тях са просто безполезни

9

Анонимен

преди 4 години

До istinataИ защо да напускаме като ще свалим геррберастите от власти новата европесйка прокуроркаще ги вкара в затвораГЕРБ, Строете затвори!За да живеете там!

8

Мда

преди 4 години

Поредни избори без реална възможност да се избира....Не е учудваща ниската активност при това положение.Ако и на следващите национални избори е същото-по-следващи няма нужда да има-направо да даваме властта на Доган и да напускаме,който може.

7

Православен

преди 4 години

Те погребаха България!!!

6

Гошо...Тъпото

преди 4 години

До OCTABKAОставка на Корнелия през...крив макарон.Какво е виновна,че Боко...омагьоса електората да не гласува и неговите половин...милион чиновника се възползваха от...ситуацията.

5

Анонимен

преди 4 години

Нищо не става от българското народче, не случайно след десетина години ще е малцинство в собствената си страна!От тук нататък на пук ще гласувам само за ДПС - до един момент наказваш политиците, от там нататък трябва да започнеш да наказваш народа който им дава власт!

4

Българин

преди 4 години

Всички комунални тролчета и платени статистици - и ся кво?!

3

OCTABKA

преди 4 години

Чакаме оставката на Корнелия за този пореден грандиозен провал на червeния труп на изборите. Или оставката е само за другите партии ? Кажи ***, свинке.

2

к

преди 4 години

Чува ли се жално позитанско квичене? Корнелия ще си понесе ли политическата отговорност, подавайки прочутата ОСТАВКА, с която мери политическата зрялост на опонентите си?

1

istinata

преди 4 години

Днес, 26-ти май в България, е като 20-ти август 1968-*** в Чехословакия.Там, нахлуването на войските на Варшавския договор, а тук победата на ГЕРБ, бележат край на надеждите за демокрация, справедливост, морал и развитие. Единственият изход за свестните, населяващи все още тази територия, е да съберат каквото имат и да напуснат обречената територия България.