212

+

преди 4 години

Бог да ви прости!

211

Анонимен

преди 4 години

Ох, ще се разплача!

210

Анонимен

преди 4 години

Нищо не са ти дали чучко ! По малко от една десета са гласували за вас държавните калинки !

209

Анонимен

преди 4 години

Прошка с купен и контролиран вот не се дава немска жено. Основните ви избиратели ромите, много почитат и уважават крадците и затова е естествено да гласуват за най-крадливата партия в България. За вас гласуваха 6 процента от имащите правао на глас. Радев като блокира вашия кандидат главен прокурор и ПРОШКАТА ЩЕ Я ПОЛУЧИТЕ В СЪДЕБНИТЕ ЗАЛИ ИЛИ С ПОМИЛВАНЕ ОТ ПРЕЗИДЕНТА СЛЕД ПРЕСТОЙ В ЗАТВОРА. тОГАВА ТИ ЩЕ ИЗБЯГАШ ОТ герб В Дай България

208

Анонимен

преди 4 години

Лидер ката на Евро листата на ГЕРБ не знае нищо, всичко ще каже лидера/вожда/

207

Тиквунки

преди 4 години

Безмерната алчност на всички, докопали се до властта; алчността (щението) също е смъртен грях. Кражбите и измамите подкопаха цялата обществена система у нас, което пряко се отразява на социалната активност на нацията, включително и в сферата на политиката (само 30% активност, най-ниска в цяла Европа).Липсата на справедливост, корупцията, наглостта, цинизма и гордостта на властващите.

206

Шоко

преди 4 години

За Габриелската кокошка нема прошка. В Брюксел вземат само хора които не стават за никаква друга работа.

205

Гласувал

преди 4 години

Като им слушам изказванията на хората в ГЕРБ, с какво страхопочитание споменават Борисов имам чувство, че всеки момент ще се появи Ким Чен Ун, а не той.Това ли е демокрация?Миналата седмица Борисов спомена отново ,че не знаел кой е депутатът от неговата партия относно завода с отровите във Враца.За какво ли му е,един *** депутат,но на такова управление му се казва автолитарно дами и господа,а максимата ,,всеки народ си заслужава съдбата" няма алтернатива.

204

Позитано 20

преди 4 години

Другари , каквито и глупости да пишете истината е че ГЕРБ победи. Народа не ни иска. Какво да правиш , съдба ! Да сведем глави и повече смирения.И един съвет. БСП да се преименува на БСоциална Партия. Думата социалистическа отдавна не се кодира на пазара.

203

Пенсионер

преди 4 години

Стана това което трябваше да стане. Борисов промени държавата и получи благодарността на народа. Неуморим работохолик, признат в Европа и на Балканите.А Нинова едно голямо НИЩО.Време е за празнуване.

202

Анонимен

преди 4 години

На сн,4 е внучката на партиен лидер на ЦК НА БКП !!!! ОТ КЪДЕ ИДВАТ ГЕРБ А ?

201

Анонимен

преди 4 години

Александър Йорданов дали не е от бившите съратници на Костов?сега пристана на герп, морал а ?!!!

200

Анонимен

преди 4 години

Хайде де с едната прошка смятат да минат, това съд, прокуратура нямат никакво значение, морал по герберски

199

Българин

преди 4 години

Никаква прошка не ви е давана от народа!!!Докато продължавате да крадете, да защитавате чужди интереси и да отблъсквате инвестициите от България, няма прошка!!!

198

Анонимен

преди 4 години

Каквото сам си направиш,никой друг не може да ти го стори!!!Честито българино......

197

Waffen SS

преди 4 години

Какво е БСРП.Тази абревиатура ,никаква информация не дава.Да не е БРП/к/ или БСДП /т.с./,ако е второто ,тя не съществува когато се образува СССР

196

Анонимен

преди 4 години

Хе,Мейдел и Габриел си отиват в къщи(Брюксел)ние си оставаме в лочника.Ей,за това не гласувах!

195

Анонимен

преди 4 години

До 243Wal..Така беше и по времето на БКП, и от преди него. БСРП пък изцяло се подхранваше от парите на на Москва / КПСС/

194

123

преди 4 години

Да не да и вие не си вярвате даже.

193

Ю кортес

преди 4 години

БСП е пълен фалш.преддедателка бивша костовистка приватизаторка и крадла.окраденото от техноимпекс изнесе в сащ,синът,американски гражданин.водачката на листата с обща фирма с офшорка на крадеца ц.василев и 60 милиона доказани по банков превод крадени пари.пълен *** и отврат.