17

Пич

преди 5 години

"Бъдещите гласоподаватели на ГРЕП"Я пак прегледай как се разпределят гласоподавателите по образование и по партии. Я прегледай пак, има я навсякъде тази статистика. Да не останеш изненадан?

16

Пич

преди 5 години

То по-добре тия *** ймуни да не гласуват, кой знае за кого ще пуснат бюлетина - я за Славчо, я за шкембе патриотите. В България остава утайката за съжаление.

15

Анонимен

преди 5 години

Гледам ги и ми става зле- нулева конкуренция на пазара на интелектуален труд- повече пари за работещите интелектуална работа. Компаниите буквално наддават за ценните кадри, заплатите растат в пъти в няколко сектора, а тия дечица се държат като не знам какво. Бъдещи куриери, бармани, склададжии, сервитьори- обслужващ персонал 90%. Изключително лош материал, нулева добавена стойност за нацията и обществото. Ама от кого да видят? От татко тираджията или мама безработната със златните ланци?!

14

ннн

преди 5 години

Бъдещите гласоподаватели на ГРЕП

13

Salvador

преди 5 години

Дали "могат" да гласуват...

12

Анонимен

преди 5 години

Как да не съм горд ... че не съм от тея!

11

Юпииииии

преди 5 години

И аз не гласувах. Имахме 10 години от дипломирането. Беше яко. ЕЙ акива главанаци, като тея на клипчето сега са все некви шофъри, пияндето и пропадняци. Лошото е, че са мнозинство. Еми ... Какво да се прави. Радваме се на каквото имаме и гледаме, да не го споделяме :)

10

Баче Кико

преди 5 години

малии какви ***.... тия и за овчари не стават....

9

Тц тц тц

преди 5 години

Аз през 1996 нямах търпение да гласувам още на първите избори, когато навърших 18 години още със зеления паспорт, Георги Първанов стана президент с моя глас.

8

Анонимен

преди 5 години

Няма нищо лошо в това да си познават възможностите и да не поемат отговорности за които не са подготвени.

7

АТАКИСТ

преди 5 години

До 6 Тоя със синия костюм е толкова умен, че не можа да падне от раменете на авера си, понеже има бая мозък в кухата му капандура за да го държи в равновесие.

6

мухарници

преди 5 години

Ми като не гласуват тогава ще го поемат до дъно и след това ще ***, че им се налага да работят за 400-500 лв. и живеят зле.

5

2

преди 5 години

леле, леле...и това е бъдещето...*** до ***

4

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Тези по-добре да не гласуват, защото, ако го направят ще гласуват за Бойко Борисов.Гаранция !Такова е нивото на този народ вече ...При такъв народ властта на Борисов ще трае десетилетия ....

3

Анонимен

преди 5 години

Ауууууу...... потресаващо !Еми искате стандарт като Швейцария ама вижте видеото и разберете защо никога няма да го имате !!

2

Анонимен

преди 5 години

Тоя на снимката ( с квадратната глава ) по-добре да не гласува !

1

mnm

преди 5 години

то е един изказ, то е един финес..