10

Анонимен

преди 4 години

Поредната катастрофа и всички казват ама той пилотът бил много добър пък що така стана ами от ефелък това да управляваш дори и малък самолет явно не е просто лесно а и отговорно за живота в тези в самолета и останалите на земята ,защото е явно че не знаят точно къде ще се разбие и не е толкова просто като да караш колело на село .Обаче нашенецът разбира от всичко и от това да кара самолет щот има пари е това е у нас -като имам пари мога всичко -ДА АМА НЕ

9

Пешо

преди 4 години

Какво е самолет да влезе в свредел ?

8

Тошето

преди 4 години

В свредел се влиза, може и да се попада като вариант, но да се изпада ..

7

Мичо

преди 4 години

Прав е колегата за свредела, той най-вече е феномен на управление, в случая май не е стигнала височина, иначе по-опитни пилоти успяват да излизат, да не говорим за преднамерено влизане и излизане като елемент на въздушна акробатика. Някъде се чу, че самолетът бил експериментален, но дали е така . Бог да прости!

6

Гошо...Тъпото

преди 4 години

През далечната есен на 1968 загива космонавта Гагарин.Заедно с него е полковник инструктор от ввс с който управляват МИГ 15.По неизвестни причини самолета изпада в...свредел.Правят всичко възможно да го изведат от него,но височината е малка,недостига за маньовъра и самолета се забива в гориста местност.А са опитни летци,професионалисти.

5

Gogo

преди 4 години

Нещо много самолечета се навъдиха в последно време и всеки реши че може да ги кара. То каквито са на пътя такива и във въздуха. Лека им пръст на хорицата.

4

М дааа

преди 4 години

Ясно е че има сериозни пропуски и слаб контрол. Жалко за хората , Лека им пръст и на тях.

3

Totenkopf

преди 4 години

Кой ще заплати масрафа за тези "експертизи", значи да плащам на кефа на некъв аграр феодал местния олигарх на селото, че е повозил любовницата си из небето? Продажници *** само, ако някога ми паднете..

2

(^-^)

преди 4 години

Не се попада на 'свредел' сякаш това някакъв атмосферен феномен, ами се получава такъв, когато пилота загуби управление.Все едно някой да умре от 'опасно' дърво покрай пътя.. Да почиват в мир хората!

1

Анонимен

преди 4 години

Съмняваме въздушния свредел. По е възможно да нещо от самолета.