14

Totenkopf

преди 4 години

Чудото е само в главата на дописника ***

13

Анонимен

преди 4 години

Във Видинско колко дни би издържала?

12

Анонимен

преди 4 години

До нея имало вода, храна, тоалетна, джакузи. Егати късмета!

11

Анонимен

преди 4 години

И супер евтините телефони имат ГПС. Чудото е, че в 21-ви век някои все още са в 19-ти, и то в Америка.

10

Ха-ха-ха!

преди 4 години

О, чудо! Оцеляла 15 дни на райски остров.

9

ДртПрч

преди 4 години

И защо да е чудо? Мезтните оцеляват там от хилядолетия.

8

Стринка

преди 4 години

Моята стринка, вече 15 години оцелява! Тя не виждаше нищо друго освен силуети, но не и дадоха "придружител". Сега, вече не вижда нищо и от 5 години се е отказла да се бори със СИСТЕМАТА. Сртинка ми е ОЦЕЛЯВАЩАТА, а не американката, дето се чудила къде да се почеше ! Предатели, долни сте !!!!!!!

7

Там има храна и

преди 4 години

вода в изобилие, всеки малко по здрав и оправен ще оцелее, че даже може и да си тарзанства с цял живот там.

6

Мен

преди 4 години

Чудо! Цял народ оцеля две балкански, две световни войни, комунизъм, преход и получава 250 евро минимална залата... не ме хейтвайте... шегувам се със заглавието.

5

Кифладжията

преди 4 години

Голямо чудо, няма що! Да беше се изгубила в Аляска, Канада, Сибир, посред зима, да видим тогава!

4

Тео

преди 4 години

Какво чудо е, че някаква жена се изгубила и са я намерили жива след две седмици? Чудо е самотна майка, работеща на три работи и имаща време за децата си! Чудо е ако успееш да пребориш рака, но това, да си седиш в дере и да имаш достъп до вода и храна и да оцелееш ... ами каквито и гадиники да има наоколо си е просто късмет, и не смятам, че е някакво чудо! Радвам се, че е оцеляла жената, ама чак пък толкоз, при положение, че сама се е вкарала в тази ситуация!

3

Анонимен

преди 4 години

Там събрали 70000 за да могат да я търсят. Тук се съсипват от злоба и почват да плюят някой алпинист, който отишъл на Еверест изгубил се и умрял. Това е разликата. В манталитета.

2

България

преди 4 години

Това е нищо. Да дойде в България със 100 евро пенсия да оцелее 1 месец на хля6 и сол, а за плодовете, които ги е яла, пенсионерите нямат пари. Лекарствата за кръвно се делят на две, защото пенсионерите нямат пари да изпият цяло. Всеки ден боб, а тока не се ползва, защото е скъп. Когато пенсионера не може да се движи и обслужва, му остават броени дни живот. Гарантирано за 30 години Геноцид от политиците.

1

Легендата

преди 4 години

Поне се е пречистила.