496

грандиозен ум

преди 4 години

Значи, тия дето не гласуват имат пари... Е, много те обичат ... "вожде"! Дай им още пари ... от магистралите, от "Графа", от 800-те вили за гости (тъщи), от 4 пъти по-евтините апартаментчета, давай, давай, *** е мазохист, пак ще те избере, няма значение че изборът ще е пак влачене по корем...с 9 % . *** е исторически, пословичен образ - ПРИВЕТ ЦЕЗАРЕ, УМИРАЩИТЕ ТЕ ПОЗДРАВЯВАТ!

495

Анонимен

преди 4 години

Пак прости лафове за раята.България няма да тръгне никога нагоре с тези.

494

Анонимен

преди 4 години

Пътуват......,ама еднопосочно повечето пътуват, другите избори ще са останали само тия които не са имали пари за билет

493

Зозо

преди 4 години

До ХАХАХХАХАНе съм гласувал другарю, бях в Гърция. И без да гласувам ви казах, че ще ядете бакхура отново:)))))))))))))))))))))))АМАН ОТ ***!!!

492

ХАХАХХАХА

преди 4 години

До ЗозоТИ НАЛИ НЯМАШЕ ДА ГЛАСУВАШ, ГЕРБАВА ***?да ви и сиганизираната партия спечелихте с 6 процента от имащите право на глас.

491

АРТЕКСДЖИПИГРУПОВ

преди 4 години

ДЕСИСЛАВА ИВАНЧЕВА КМЕТ НА СОФИЯ, ОСТАВКА НА ОБРЪЧИТЕ ОТ ФИРМИ С ФИГУРАНТ ФАНДЪКОВА.

490

Анонимен

преди 4 години

БЪЛГАРИЯ ...... ЗА НИЩО НЕ СТАВА:САМО БИВШИ КОМУНИСТИ, НЕКАДЪРНИЦИ, КОРУПЦИЯ И ШУРОБАДЖАНАЩИНА

489

ДДТ

преди 4 години

Е как къде ще се включи България! Преди беше на г-з- на Европа, сега е със сигурност отвътре.

488

Анонимен

преди 4 години

Питам се само, Бойко вярва ли си сам ако изобщо се чува какви ги бръщолеви?Ходих до Сърбия преди изборите точно.Ами на връщане беше керван от тирове, не видях да са спрели - един два бяха спрели за почивка само.

487

Зозо

преди 4 години

На крив *** активността му пречи.Айде ся Курнелията и оная руска усойница да скачат в гюбрето :)))))))))))))))

486

ТИКВУН

преди 4 години

ЖАЛАК СИ ТИКВУНЕ. МНОГО ЖАЛАК

485

ШОПСКИ СУДЖУК

преди 4 години

НА СНИМКАТА БОГ ИЗЛИЗА ОТ УРНАТА

484

Смърт на комунизма

преди 4 години

Избирателна активност под 10% изборите трябва да се анулират .Държавната администрация да се закрие Всички партии да бъдат разстреляни и избити до крак и партийната система в България разтурена и забранена със закон.Тулупа от снимката нагласи след всичките скандали с апартаменти и огради и корупция Гербливата му пасмина вдига резултат.Пълна манипулация.Излез народе и помети улиците и им евимаките безродни крадливи и ...

483

Ибн Ебн Ал Булгар

преди 4 години

Чичо пенчо по прякор пената говори по смислено от тиквун ага.

482

Iceblast88

преди 4 години

Герб с жалките 10% от гласовете, БСП още по зле с мизерните 6%. Толкова за легитимността на управляващи и опозиция! Целия парламент общо не събира дори 20% от гласовете. Няма по голямо показно за това колко легитимен е парламента в момента и колко отвратени са всички от предложената пумия между която да се избира.

481

За , 531

преди 4 години

По- *** от ББ сме имали за премиерПо- *** от радеф за президент не...

480

Броене на дебилите

преди 4 години

Са тез избориПреди двадесет години два милиона гласуваха за червената шайкаСега само 400 000Старите си отиват, новите ги презиратЕстествен процес....адиос

479

Зозо

преди 4 години

Ко стаа ***, наздраве от северна Гърция :)))))))))))))))))))))))

478

Един гражданин

преди 4 години

Борисов, ти едва ли ще прочетеш тези коментари, но нека все пак да кажа, че от държавата ,която управляваш лъха на отчаяние!Не е защото пътуват, та затова не гласуват!Пак ти казвам-от отчаяние и безнадеждност!Ти и такива като теб доведохте един народ до там да е отвратен от живота!Такива като теб видяхме много!*** бол!За това, че погубихте съдбата на милиони, нека Бог ви накаже!

477

Владо

преди 4 години

Няма смисъл.Те ще си купят или фалшифицират, колкото им трябват Не може да печелиш десет години ако ще да си Господ, а той не е Господ, а е тиква. Всичко се фалшифицира. Жалко, че България си отива от такива "победи".