25

славянин

преди 4 години

Европа трябва да бъде прочистена от *** и това трябва да започне от Балканите!

24

славянин

преди 4 години

Това е пределно ясен знак, че християните на Балканите трябва да се обединим в Балканска Християнска Федерация, иначе шиптарите и анадолците ще ни унищожат един по един!

23

славянин

преди 4 години

Всичко си върви по план: *** на Балканите бавно и полека се обединяват, докато християните се ядат един друг!

22

Ставрю

преди 4 години

Скоро и македоноя и ето ти велика албания.

21

Гост+

преди 4 години

Само в Сърбия гледат - да си вземат и от Македония........Безспорно могат да си отворят границите. Само, че Албания ще види ЕС през крив макарон с отворена граница към непризнатото Косово.

20

Нагли чрез САЩ

преди 4 години

Албанският национализъм е манна небесна за САЩ и те ще ги подкрепят винаги. Който иска да създава проблеми на Европейският съюз винаги ще е американски съюзник. Разделяй и владей. И това ще бъде така докато ЕС разчита на НАТО да им гарантира сигурността вместо да създаде собствена армия.

19

Зоро

преди 4 години

За това България , Македония , Гърция и Сърбия трябва да направят същото.

18

Анонимен

преди 4 години

Накрая ще гризните дървото и вие ама да видим. Разпищолихтее се много. Първо искахте независимост...Сега да се съединявате, че и още територия от Сърбия. Почва да звучи нагло. Колелото се върти някой ден, ще се завърти пак към Сърбия и ще ревете.

17

Анонимен

преди 4 години

Този диктатор и фанатик,мечтаещ за ,,Велика Албания'' на териториите на Европейският съюз,е готов да нападне всяка една по слаба и незащитена държавица.Би се отмерил и на ЕС,ама са му малки зъбите,иначе би го направил като нищо. В случай на разпад на ЕС,този фанатизиран фашист ще нападне не само Сърбия и Македония,хо ще нападне и други погранични държави. Такива мръсни кучета се лекуват само с едно хапче ,,СОФАРМА-7.62''

16

любопитен

преди 4 години

Нещо за "обедненият" уран, дето го изсипаха над Югосавия да кажете ? За изкуствената държава, дето я създадохте с цел от там да тръгне нов конфликт..... а, "братя" кравари ?! Ще ви се върне всичко това ! Скоро започва, а вие сте вече много слаби и ще правите това, което прави вятърът (тук е забранено да се казва в пряк текст какво прави вятърът )

15

анализатор

преди 4 години

Братя християни,тази изродска ислямска инвазия няма спиране,освен със сила.Тези *** от друго не разбират.Но,зловещия наш проблем се нарича ДЕМОГРАФСКА КАТАСТРОФА.Жените ни отказват категорично да стават майки и раждат деца,а ние се превърнахме в мъже-мухльовци.Ние само скимтим,бягаме от отговорности,и чакаме нещо да падне от небето.А жените ни,освен животинско к-рвентийство,друго не правят.Затова албанците са нагли,и не им пука.Така ще бъде,докато нашите жени не започнат да раждат по 7 дец

14

гост

преди 4 години

тоя главорез отдавна трябваше да е на два метра под земята - от това косово ще тръгне нова война на балканите никой да не се залъгва.

13

Victimized

преди 4 години

"Дивашка работа, скоро ще има Обединена Европа, без граници м/у държавите, този мечтае за Велика Албания."Ще има обединен европейски халифат, там велика албания ще е като у дома си, а най-старите народи, като българите ще са само в учебниците, наследниците им горно ще се наричат евро-атлантици, но въпреки всичко ще е обединена.

12

Анонимен

преди 4 години

до 12..А това НАТО няма ли да се прибира в Америка? Кога ще се създаде Европейска армия? Срамно е за Европа като континент.друг такъв да я "пази" Америка си гледа интереса.А той е пълен контрол над Европа! Главната цел на Америка е друга.Но за 1 во време.Да обере държавичките които са още свободни.После идва главната цел! Криви ще им се окажат сметките обаче! -:)

11

Нормално е

преди 4 години

На сърбите скоро ще им свият сърмите.Косово и Албания ще са центъра наНАТО на Балканите.

10

EURO

преди 4 години

Дивашка работа, скоро ще има Обединена Европа, без граници м/у държавите, този мечтае за Велика Албания.

9

Анонимен

преди 4 години

Обединявайте се каквото искате правете.Но както се плодите.скоро време ще ви е тясно там.И да не ревнете за още земя! Трепане ще има тогава!

8

OFF News

преди 4 години

Сърбите се отнесоха много лошо към българите по македонският въпрос,също ни нападнаха в гръб,долни хора са.Ако бяха феър-плей,днес нямаше да берат тези ядове.Но те са шовинисти,както и албаните.Един ден и ние ще береме ядове с албаните,корави и мръсни хора са шиптарята.Вървят по улицата и гледат надолу,а после като те подминат те ръгат с ножа в гърба.Албанеца ако иска да ти направи мръсно,идва да се сприятели с тебе първо,даже ще те целува по братски,и ще те дебне да те довърши от раз.

7

Анонимен

преди 4 години

Начи скоро ще граничим с албанците??

6

Анонимен

преди 4 години

До тяа е било българско през седновековието