10

258

преди 4 години

До МенАми един човек, за да сипе такива про-сто.тии, трябва да му плащат. Не вярвам, че някой би се излагал така, ако не му плаща някой.

9

ЛАЗО

преди 4 години

Германия твърдо отива към работещи германци в заводи,предприятия,услуги и професии.България,към крадящи и ненаситни политици!

8

С тези джендъри

преди 4 години

ЕС отива на майната си! Това не може да е организация, всеки дърпа чергата към себе си, много скоро ще се разпадне като СССР!

7

Мен

преди 4 години

Тоя, от германията де, нещо много тролски мерише. От всичките си постове. Много грубо германски.

6

ЕВОА

преди 4 години

Този от Германия,явно не живее в Европа.Така си мисля.

5

фОРИ

преди 4 години

Да си го кажем направо.СЛЕДВАЩИ ИЗБОРИ ЗА ЕВРОПА,НЯМА ДА ИМА!Разгеле!

4

привет от Германия

преди 4 години

Европа си е Европа и има ясна цел ,която успешно е постигала ,постига и ще продължава да постига ! По-важният въпрос е накъде ще отиде България след тези избори ?! Българските политици пак ли ще продължават да робуват на русия и пак ли България ще е най-бедната в ЕС ?! Ако нещата в България зависеха от ЕС , сега България щеше да произвежда шистов газ ,а нямаше да е зависима от руски газ ! За съжаление ЕС е демократичен съюз и никой не може насила да накара българските политици да служат на Бг.

3

www

преди 4 години

А В БЪЛГАРИЯ ИНСТИТУЦИИ ПРОСТО НЯМА ...

2

неоколониалист

преди 4 години

Ако в ЕС държавите нямат по равен брой депутати,това не е равноправен съюз!Останалото е мижи да те лажем!

1

привет от Германия

преди 4 години

Аз ще се окажа по-голям експер от тези професори и смело заявявам ,че Европа няма да тръгне в посока русия , а ще пордължи прозападната си ориентация ! След изборите пак ще коментираме !