16

ЕВО

преди 4 години

Ще гласуват служителите на близо 900 общини в страната,плюс държавна администрацияи ето 30% избирателен вот!

15

kan4o

преди 4 години

Отпечатани близо 6.5 млн. бюлетини,ще гласуват-една пета от избирателите на България!Честито,господа управляващи,честито!

14

Стефан

преди 4 години

Тук към 10.59 активността е 14%. Не вярвайте на глупости за ниска активност. Хората са се хванали да махат тъпанарите.

13

Анонимен

преди 4 години

Да понеже като има 25% всичко ще помръдне,размърда,разшава. Без значение кой е схемата е ясна крадене до откат.

12

Стратег

преди 4 години

До АнонименЕ, па при 0% избирателна активност, Бойко печели изборите с 100% от подадените гласове, и тогава ще си имате абсолютна монархия, абсолютна стабилност, все едно живеете на Северният полюс. Нищо не помръдва, всичко е един красив лунен пейзаж;)))

11

Анонимен

преди 4 години

Т*

10

Група семейства38384

преди 4 години

Никакво гласуване!

9

Анонимен

преди 4 години

Избирателната активност трябва да е точно 0% за каквито и да е било избори без значение месни или европейски.

8

Стратег

преди 4 години

Абе чакайте сега, вчера ръчкахме бърчините, поспайми до малко по-късно, завъртейми едн абаница, опекохми я, сега да поизстине, да апнем, да пийнем, каавето и шъ съ затъркаляме;))) към урните. Е, па, ако баницата бе приготвена там и я раздаваха топла, топла и без паре, с кафенце, може и шоколадче, щейме да се затъркаляме раншко, раншко към тей да вдигнем избирателната активност до невероятни стойности;)))

7

Анонимен

преди 4 години

99,9% за масажиста на бай Тошо, гарантирано от печатницата.

6

Анонимен

преди 4 години

Бе, не можете да ме изкарате от къщи! Тук е истинското гласуване! Ще пратите Ленчето и Дългия врат в парламента и те само за вас ще мислят! Едната се наместила при чужденец, другата щом е харесала Сергей само защото е премиер не ми ги хвалете!

5

Анонимен

преди 4 години

Отчаях се преди години, когато още преди 12 на обяд случайно чух по едно радио ,,музикална класация" относно активността и резултата до момента! Песента ,,Мой генерал" - 38%, ,,Македонско девойче", ,,Синьо лято", ,,Черна овца" /Волен/ и т.н. Вечерта при приключване на манипулациите - водещите социолози обявяват буквално същите% ! Как стават тея работи? Може би журналистите са знаели нещо, но открито не смеят, защото мафията ще ги стъпче е по този невинен начин ни подсказват цецовизацията.

4

Анонимен

преди 4 години

Спокойно Цецо е се е подготвил иска реабилитация и още апартаменти

3

ай сиктир

преди 4 години

Пропуснал е да уточни, че в късния следобед след като са свършили кебапчетата и бирата, ако е необходимо тръгват да гласуват и едни други "избиратели".

2

Анонимен

преди 4 години

Ще има над 200000 гласували което е над 30 % от които половината са държавана администрация на хранилка и от страх да не си загубят работата гласуват, другите са купените гласове /включително работници на олигарси като Пеевски, Домусчиев и др, отново от страх за работните си места/ има и трета група - овцеете и пенсионерите, интелигентните хора ги подминават подобни избори за жалост !

1

Сърп и Чук

преди 4 години

И това е много.