53

№51 съм

преди 4 години

Имам 2 минуса. Мерси! За разлика от неграмотниците, които са ги поставили, съм живял в САЩ, имам висок образователен ценз, имам разностранна култура и ... едно торбе с 50 центови койни от рядката емисия с индианката. Ще ги продам, когато му дойде времето.Като деца казвахме: ако те е яд, ръпни се отзад!

52

Прасе с каска

преди 4 години

До всички които ни внушават, че сме расисти.Много лесно забравихте как османците след като ни завладяват започва избиване на мъжете и продаване на жените и децата като роби и част от надзирателите са били точно черни ***.Много стана модно разни небели расисти да ни обясняват какви расисти сме белите!!!

51

Анонимен

преди 4 години

До Смит & УесънКонсултирай се с Б.Б., той знае и за други подходящи...

50

Анонимен

преди 4 години

До к0нсерваВ САЩ няма човек, който да не знае какво е е направила тази велика жена за страната си.Имат една рядка серия от койни по 50 цента с индианка с дете от преди повече от 20 години. Можеш да провериш.

49

Анонимен

преди 4 години

Неграмотността ви е ужасяваща! Хариет Табмен (не ТЪбмен!, както са я написали в българското Уики) да я типосате като ТЮБМАН!Това е легендарна личност, която всеки що-годе просветен човек трябва да знае! Нито журналисти, нито знания,нито елементарна езикова култура, нищо!

48

Бау

преди 4 години

Расизма е много жалко нещо.. Това, че си спечелил от генната лотария да се родиш бял не те прави повече ... Не си го постигнал сам .. Все едно някой наследник на милионер да се смята за повече от другите (както и те правят...) само защото се е родил богат. Същото е.

47

Анонимен

преди 4 години

Щом в английското кралско семейство се роди църно, щом Хамлет го играят нигури, що да нема такова и на кинтите им...

46

БПФ

преди 4 години

Достойна и смела жена, но няма как да е по-достойна от велик президент като А. Джаксън !!! Ще я нарисуват на банкнотата, само защото е *** !!!

45

АнонимеН

преди 4 години

АКО НЯКОГА СЕ ПОЯВИ ТАКАВА БАНКНОТА ЩЕ ИМА ТОЛКОВА МНОГО БАЗИЦИ С НЕЯ , ЧЕ Е СТРАШНО :D

44

до 37

преди 4 години

Че ние има(х)ме жена на банкнота. И то не коя да е, а Десислава Севастократорица на 20лв от 90те до 99-та. Ама ти май не си я виждал? Бре тия краварци нещо да не изпуснат. И нашата си е много по-хубава.

43

Анонимен

преди 4 години

Тръмп не може да спре да печели.

42

к0нсерва

преди 4 години

Извинявам се, но Адрю Джаксън, който в момента е на 20-те долара е Велик Президент, тази какво е направила за САЩ или в днешно време е достатъчно, цвета на кожата ти да не е Бял, Расизмът Срещу Белите Край Няма!!

41

минйувач

преди 4 години

Глупости! Никога САЩ няма да допуснат върху символът им на световно доминиране, да се изобразява афро-американец! Може да не е вече "бяла" Америка(та) или няма да е скоро такава, но това никой няма да го допусне! Как си представяте, пр. кланът Рокфелер и сие да се съгласи с това ???

40

Анонимен

преди 4 години

***, ***, ***, нон стоп, имаме прекрасен език, постоянно, непрекъснато,Ама нали требе да се из.. на метеното. ***, български език, моля

39

аз-ът

преди 4 години

аз предлагам на следващата 100-чка да сложим баба Гошка... няма само американците да слагат чернокожи я ...

38

Анонимен

преди 4 години

Добре, че сте го направили топ новина- сън не спим да разберем какво ще слагат на банкнотите си отвъд Големия гьол.

37

Анонимен

преди 4 години

Браво на бат Доньо, така й спестява гаврата да плащат с нея снаксове, хамбургери, да я навиват за смъркане...

36

Ти да видиш

преди 4 години

Абсолютен респект за тази жена!!! Време и ние да помислим да сложим повече жени на нашите банкноти! И ние имам такива смели жени, които са абсолютен пример за подражаниеНали!Примерно за Айшето от Факултето,че 15 деца е родила,те това е смела жена!

35

Ти да видиш

преди 4 години

Каква афроамериканка е тази,след като е родена в Африка,аз ако отида в щатско българоамериканец ли ще ме водят?

34

Анонимен

преди 4 години

А на новите банкноти от 50 евро , ще има снимка на ходжа и Меркел в прегръдка !