13

Акт 16

преди 4 години

И 5000 атентата да има в Лион Франция пак ще е 100-кратно по добро място за живеене от България не 100 10000кратно всъщност.

12

Зайо Байо

преди 4 години

Бе, те, нашите имаха снимка, трите имена, ЕГН-то и даже два мръсни чорапа на Зайков, ама още не са го хванали. Цъ,цъ,цъ... Интересно е след 12-дневно писане за случая и изведнъж всичко се умълча. Все едно някой дръпна шалтера. Значи си имаме свобода на словото, нали? Примерно тук в тоя сайт са много полит коректни. Ако не вярвате, напишете изречението "Вятърат _______ в гората" (заменете пунктира с думата, която означва обикновенното състояние на вятъра) и ще получите " **** "

11

Западняците са

преди 4 години

*** и мюслитата си ги гласят както си искат! Нищо не остана от цивилизованата стара Европа, джендърите я съсипаха! Ако още стоим в ЕС, такава ще стане и България, джендърия до шия!

10

Анонимен

преди 4 години

Полицията в Лондон от много работи имаше много неща и накрая нищо. Кой вярва вече на английската полиция?

9

24 май

преди 4 години

Франсетата протестират за 28 ми път, и имат френската революция, ние НЕ протестираме и имаме Баташкото клане ! Всичко е точно!

8

Анонимен

преди 4 години

С този вид на чист ариец, ни е много ясно кой е. Хайде сега, очакваме тълпи мюсюлмани да прегръющат християни и да им се извиняват, а Франция да надене кръстове на всички публични места, в знак на солидарност и борба с христофобията.

7

АнонимеН

преди 4 години

ТОВА Е БРАТОВЧЕДА ТО , ОТ СЕМЕЙСТВО АДАМС :DТУК СИ Е ОБРЪСНАЛ РЪЦЕТЕ ЗА ДА НЕ БИЕ МНОГО НА ОЧИ ПРЕДИ АТЕНТАТА!

6

Анонимен

преди 4 години

Поредният атентат, който ще лежи на съветта на либерастите.

5

Шоп

преди 4 години

До Анонимен 6:Кoмyнoиднитe nлyжeци все да съдите всеки, който не тъn и мъpзeлив като вас.

4

Анонимен

преди 4 години

Вие си ги отгледахте бе Франсета. Наследниците на Робите си отмъщават или забравихте че сте робовладелци и колонизатори. Много бързо си забравихте историята бе франсетата. Я вземете я прочетете щото има много от вас които не я знаят. Това са Децата внуците а вече и правнуците на Робите. Помните ли онези които ви работеха за къшей хляб. Забравили сте ги така ви е Угодно. Амнезията вие хванала.

3

Анонимен

преди 4 години

Имали ДНК, пък не било сигурно, че е от него.Разпознали го на камерите, ама не се виждало точно как изглежда.

2

Хорейшиу

преди 4 години

Атентатора е кмета на Лион щото той ходи с колело на работа.Черно

1

панчо

преди 4 години

търсете го в махалата под леглото на баба си