32

Анонимен

преди 4 години

До АзМерят се в килограми, защото обемът им е променлив според температурата.

31

Акт 16

преди 4 години

Немските коли замърсяват страшно много големи мощни голямообемни двигатели.Затова е пълно с раковоболни особено дизелите ама на германия също и се възхищават ***.

30

Ми да!

преди 4 години

Нормално е катай да замърсява най-много как се постига растеж с брутална експлоатация на ресуси включая и човешки такива и тн.Спасението се нарича затеиване на Катай което няма да стане из Света е пълно с глу.аци които им се възхищават извода е че спасение няма!

29

БрекСит Завинаги

преди 4 години

Истината е, че Земята Никога не е Била По-Студена пред последните няколко Хилядолетия, реално сме в Мини - Лендиков Период. Обаче, защо да не стрижен офцъите хем за утопбение, хем за борба с измислено затопляне - банката винаги печели!!

28

Анонимен

преди 4 години

В края на май още включваме печки,тия ни лъжат,че имало глобално затопляне .

27

Юдо-масонската

преди 4 години

пропаганда вече набира "активистите" си сред децатаче то кой друг освен дете със даун като тази на снимката може да ги поверва тези глупости за "глобалното затопляне"

26

Аз

преди 4 години

ДртПрч как ги мерите тия газове в килограми не знам, явно сте открили нов закон във физиката.

25

емо чолаков

преди 4 години

В Дания е студ, едно леко затопляне дори ще им се отрази добре. :)

24

Анонимен

преди 4 години

Вече е приета в ерокомсомола на идейните мислители. Да му мисли Европа, какво да очаква по нататък - борба с космическата радиация, междупланетбите взаимодействия..., само пари да ви са останали.

23

Само ГЕРБ!!!

преди 4 години

Да охладим климата в Европа с бюлетина номер 12! Европейски отговор на проблемите от истинските европейки Мария Габриел и *** Майдел, които загърбиха националния си произход за един по-добър живот!

22

Анонимен

преди 4 години

В Дания трябва да почнат чистенето от сентоложката църква. Това което им е в главите то цапа най много.

21

Анонимен

преди 4 години

слънцето един ден ще изпепели земята и ще погълне близките планети. опитите ви да спасите каквото и да е било са безнадеждни, милиони години еволюция са били необходими за да добием разум и да разберем че живеем в умиращ свят и че нищо добро не ни чака на тази планета, това е просто едно гробище. в близък план ще се върне климата от преди 300 милиони години когато са образувани въглищата които сега се изгарят и връщат старото положение.

20

62297

преди 4 години

Аз пък заявявам, че ми писна да слушам за Грета Не че замърсяването не е проблем.

19

do 13

преди 4 години

Глупости на търкалета.Родителите на лапето са съответно актьор и оперна певица. А твоят коментар е най-обикновен фейк нюз.

18

пецата

преди 4 години

Богатите искат да дишат чист въздух за да живеят по дълго - богатите искат да произвеждат повече за да продават повече за да са по богати хахахАз нямам какво да губя драги ми смехурковци, ама на богаташите им е най обидно , замърсявам нарочно повече, след като хората измрът планетата ще се освободи, но тя ще съществува милиарди години след нас

17

корморан

преди 4 години

дами и господа, това момиче е пример за подръжание, тя е вдъхновение за нейните връстници по цял свят, тя е глас който обсъжда един проблем който засяга всички нас като човеци. нейният активизъм е семето, което искрено се надявам ще роди резултати, който нашите деца ще оценят. ако виждате черно във всичко и всеки, доброто и на крака да ви се изправи пред вас, няма да го познаете.

16

Си Дзинпин

преди 4 години

За Това Дете - Еднопосочен Билет за Китай - там в ГУЛАГ ще го превъзпитат на Социалистически Ценостти с Китайски Характеристики, както Си Дзинпин ги нарича - замърсяване повече от цялата останала планета взета заедно, но пращане 0 цента по Парижкото Споразумение!

15

УЕФА - мафия

преди 4 години

Тая дали днес си е включила телевизора не с ток от централа, а от слънчев панел? Дали е яла задушени броколи с ориз, приговени с електричество, произведено с помощта на слънцето? Дали се е прибрала с колело, а не с автомобил? Въпросите са риторични. До 5-10 години ще е от "силните на деня", ще граби като хиена и цапа "царски". Тогава ще почнат смешните оправдания.

14

до 12

преди 4 години

Германия и САЩ са нищо, може би 1%, всичкото замърсяване идва от Китай, които може да проверите новините от последните дни са изхвърлили 7 000 тона от веществото CFC, което е абсолютно забранено и международно престъпление. Обаче, ще дишаме - ако не искаме да дишаме, единствена надежда остава САЩ да започне война и да смачка Комунистите за да някой след това научи Китай да спазва международните правила!!

13

Анонимен

преди 4 години

Това момиче е просто поредният медиен продукт. Нейните родители са специалисти по маркетинг по професия. И много умело играят с дъщеря си, нейното психологическо разстройство и трупат известност. Стигнаха дотам, че да твърдят, че тя може да вижда въглеродният двуокис с просто око.Погледнете самодоволното й лице на снимката. Тя наистина се опива от известността, която придоби извънредно бързо. Но и това ще е чудо за три дни.