9

Григор

преди 4 години

До Анонимен олигофреннямали спечелена война краварите, ами да им обявим, тогава, умнико, победата ни е в кърпа вързана. Тъкмо ще се обогатим с природния им газ и нефта.

8

мда

преди 4 години

Приятелски огън

7

Коце кмета

преди 4 години

Ами нали краварите ги тренират, а те първо стрелят и после мислят? Каквито учителите, такива и учениците. А краварите ще стоят в Афганистан докато има търсене на хероин, защото покрай демокрацията те бранят и маковите полета. Същите, които талибаните бяха изкоренили и забранили.

6

До-властта....

преди 4 години

Викове,...Или- гоненица,....Се- лекуват, и- във- лудниците......Авганистан, е- съсед, на- Индия .....

5

Анонимен

преди 4 години

Казват му смекчаващо "collateral damage" по военната терминология

4

Анонимен

преди 4 години

Хмммм..........жалко за жертвите, разбира се, но какво друго очаквате от хора, които се "учат" от краварите!!! Те и говедцата САМО ТОВА могат и да правят, да стрелят по мирни жители, болници, сватби и ескаватори!!! Ха-ха-ха.........че то краваристан НЯМА НИТО ЕДНА СПЕЧЕЛЕНА ИСТИНСКА ВОЙНА!!! Или се измъкват по чорапи или се примазват към ДРУГИТЕ ПОБЕДИТЕЛИ!!!

3

Анонимен

преди 4 години

Основния износ на Афганистан е умрели янки във чували!От години губят отчаяно войната там!

2

Анонимен

преди 4 години

Това ли е грешка? А в България партиите взели по 13,23 лева по погрешка. Не сгрешили да вземат по 10,23 лв. Законът бил двояк и те използвали по-големия край на закона.

1

Анонимен

преди 4 години

Егати държавата колко години се бият с тия талибани и никакъв резултат. Краварите уж им помагат а в действителност продават оръжие на Талибаните. Това немогат ли да се светнат тези Умници. Откъде в талибаните оръжие и муниции да не си ги копат или произвеждат.