19

Анонимен

преди 4 години

до 18Кой е тоя Алонсо ? Иниеста и Чави не играят в Барса от 2 г и Меси продължава да печели всичко - златни обувки и топки, Меси играе за целия отбор и бележи голове , за да вкара гол Кристина трявва да играе целия отбор за него и за последно които го харесвате - има си приятелче мароканец боксьор който посещава често 😉😉😉

18

Анонимен

преди 4 години

Никой от изброените , неможе да се мери с Роналдо. Марадона не успява да изкара и 2 год в барса. Да на село е бил добре ама в истинския футбол 0. Меси е гении , но играеше с и архитекта Иниеста, Шави и Алонсо. Без тях виждаме ..Барса няма финал в ШЛ. Роналдо ? Той вече е друга класа ..спечели с Юнайтед , с Реал , с Ювентус. Спечели и Европейското с Португалия . Абсолютно играча на всички времена е CR7.

17

Xxx

преди 4 години

Уж печели за 6 -ти пореден път,но за първи път има три поредни...

16

Анонимен

преди 4 години

Феновете на гнома - гледате ли какво се случва с момента с великия ви идол и Барцелоната ? Валенсия ги прави криви.

15

№5

преди 4 години

6 - на Ювентус - Аякс преди около месец от Шампионската лига. Ти кога си бил последно ? Бил ли си изобщо на мач извън България ?12 - Роналдо се контузи на финала, до който имаше основна заслуга за отбора.Ако Ливърпул спечели ШЛ, Меси тази година няма да вземе златната топка. Но дори и да я вземе той ще остане легенда единствено на Барселона.

14

До 13

преди 4 години

Ти бая дълго си седял включен в контакта! За разлика от другото джудже, което имаше 3-4 силни години в кариерата Меси има 15!!! Както и 5 златни топки и 6 златни обувки! Онова дрогирано джудже рано подкара магистралите и си съсипа таланта!!!

13

Лафски

преди 4 години

Само Божинката и Костов са по-велики, щото имат десетки голове за Динамо, а Меси няма нито един!!!

12

Анонимен

преди 4 години

до 5 Той добре че се контузи гелосания в началото на финала на Европейското, че иначе щеше да ги закопае заради алчността си тоя.

11

Анонимен

преди 4 години

Топ 5 за всики времена:1. Лионел Меси2. Луиш Назарио де Лима3. Роналдиньо4. Марадона5.Пеле

10

Анонимен

преди 4 години

Алоуууу..феновете на Кристианчо.....как е тази година Меси да дръпне при златните обувки и златните топки пред Кристианчо с едни гърди? А? Муахахахаххаа..мед ми капе на сърцето, честно.

9

Анонимен

преди 4 години

Ей, пишлeме, никой на никого не е фен, просто си изказваме мненията, че това жyже с нищо не е заслужило златни отличия, а в най-добрия случай -- добре затоплена килия с изглед към някой стадион.

8

Анонимен

преди 4 години

Тази година Лионел Меси доказа за пореден път кой е най-великият за всички времена във футбола!На 32 години и пак е номер 1. Поклон! Обичам го!Такъв като него едва ли ще се роди в нашия живот.

7

Анонимен

преди 4 години

Ах колко е жалко да си фен на Гелосания и да гледаш как най-великият футболист за всички времена тази година взима не само рекордна 6-та златна обувка, но и рекордна 6-та Златна топка. Когато фактите говорят и Боговете мълчат!Бог Лео Меси!

6

До 5

преди 4 години

Кога за последно си присъствал на футболен мач изобщо ? Други въпроси към теб нямам.

5

Анонимен

преди 4 години

Да с голове срещу Жирона и Панама. Извън Ла лига го видяхме, а да не говорим с националния. Гениален футболист, но в големите мачове никакъв го няма и само си чеше брадата. Именно това е разликата с Кристиано, който където и да отиде става лидер, голмайстор и печели всичко, дори и с дърводелците от Португалия спечели Европейско.

4

Анонимен

преди 4 години

Който може - го може !

3

Анонимен

преди 4 години

CR7.

2

Анонимен

преди 4 години

И с какво я е заслужил тая обувка? Повече би му подхождал златен бacтун. Или раиран костюм, ама това е извънфутболна тема.

1

Анонимен

преди 4 години

Стоичков да коментира четворката от Ливърпул.