18

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 15Ще инвестират, защото произведени в САЩ продукти, за пазара там, който е най-добрия в Света- не се облагат с мито, както произведени в Япония. Без да смятаме и транспорта. Иначе ти си го плюй Тръмп, лошо няма.

17

Анонимен

преди 4 години

Егати наглостта! Благодарение на наложените от САЩ ограничения, сега Япония са с най-високия дълг в проценти спрямо БВП. Кога ли останалите държави ще им бият шута и ще спрат да използват американски долари за разплащане. И йената и еврото са си достатъчно стабилни.

16

Гасете фаровете

преди 4 години

Този събор се води седмици след кат Океаните тръгнаха да решават как да очистя континентите от дигитално холограмно терористично сканираща снимаща и облъчваща техника контролирана от вражеска цивилизацияПървото им стъписване че има ядрени обекти които могат да замърсят радиоактивно водата и сушата мина .НЕ ИМ ПУКАЛО НА ПЛажовете..Можели да вдигнат вълни най много високи до 2 000 метра подава залив на океана на близо..

15

Анонимен

преди 4 години

Да даЕйсега ще " инвестират" японците точно в САЩ! И от какъв зор? Обещаваш че няма да им хвърляте повече атомни бомби ли? *** анар бозав! Нито минута не съм ти имал доверие ционистка пасмина! Как ви избират все такива от репки бе?!

14

Анонимен

преди 4 години

От 12 но да знаеш рано или късно ще дойде Видовден и така ще го наковат на англосаксонския ти райх че ще ти влезе отзад и ще ти излезе през устата а висшата ви англосаксонска раса ще им стане висша прислуга.Те ще отмъстят за това че САЩ Англия и Русия съсипаха Европа.И вече го показаха защото сключиха договор за свободна търговия и лек визов режим с Европа, а не с теб.Не се надявай да повторят предната грешка.Навсякъде дойде ли сатанократичното куатро САЩ Русия Израел Англия няма живот.

13

Шаоо лин

преди 4 години

Тия магарета потъват май санкции налагат искат да продават оръжия нещо куца ***

12

Анонимен

преди 4 години

Тръмп фа.шкиьо нацистка *** абе ти май реши че като се еб.аваш наред с миролюбиви и демократични територии като Европа Китай и Латинска Америка можеш тия номера да ги правиш и на Япония а.Японците помнят всичко ке.леш помнят как европейците ги измамиха да се включат на страната на Хитлер и после ги изоставиха помнят как САЩ инсценира атака в Пърл Харбър и се подигра и на тях и на собствения си народ само за да има повод да пусне атомната бомба и да ги завладее и сега може да са принудени

11

Анонимен

преди 4 години

Как да инвестират, като им наби високи мита? Пълна откачалка е перуката, и лъжец! Не знам защо някои още му се доверяват?

10

Анонимен

преди 4 години

От тъкваз "покана" от страна на дедо Тръмп на Самураите шЪ им сЪ доще да си направят харакири!!!!!-)))))))

9

Анонимен

преди 4 години

Ето защо България трябва да остане на същото дередже, защото ако се развива в един момент ще стигне върхът, а от там нататък пътя е само надолу. - ей ги на вижте ги англичаните и хамериканците, обърнаха го на просешка тояга. Затова гласувайте само за Бойко!

8

Анонимен

преди 4 години

Япония инвестира в Китай, също като САЩ.

7

Шопо

преди 4 години

Рижко,Рижкоооо ! Това са японци ,бе ! Не кубинци.

6

Анонимен

преди 4 години

Хахахахот какъв зор да инвестира там? САЩ живеят на гърба на света от ВСВ насам.

5

Анонимен

преди 4 години

И ние ги каним, ,но не идват. Далече било и се карало от правилната страна.

4

Анонимен

преди 4 години

Абе перуката за какви ги има Японците. Те не се шият по този параграф бе Перуката. Ще ти вкарат милиарди в държавата ще ти отворят работни места и след време ще им кажеш да си обират крушите, а всичко построено ще остане в Кравария. За много балами ги имаш Японците бе Перуката.

3

ХАЙДЕ БОЙКО

преди 4 години

Твой ред е . ТРЪМ ТЕ МОЛИ! Кажи с баровски жест АЗ ДАДОХ ! И ДАЙ няколко МЛРД за славата на САЩ . ОТ НАШИТЕ ПАРИ

2

И НИЕ ЩЕ ИНВЕСТИРАМЕ

преди 4 години

2+ МЛРД в стари самолети само и само да отвори отново завода за Ф16. Обаче трябва да си ги удържим от СУДЖУКА на БАЦЕ

1

Хахахахахаха

преди 4 години

Свършиха баламите вече, останаха само тарикатите.Кой ще инвестира в държава, която утре ти казва "ама ти си антидемократичен" и ти краде всичките фирми и пари???