13

......

преди 4 години

КАк кой граф?Дракула да се плашат хората

12

Маестро Атанасов

преди 4 години

Тепа щото и родителите му беха едни певци,, мани-мани! Карай Джони... трала-ла, и тем подобни *****

11

Анонимен

преди 4 години

Този вид певци и артисти като ,,Гафа'',се появат само по места спонсорирани с държавни лесни пари.Артисти с ,,червен'' произход са обречени на ,,свободният пазар'' и не биха оцелели.Както някои потомци на по-добри артисти,които дори имат желанието да преставляват България в Евро Парламента.

10

MetalShop

преди 4 години

Музиката на Графа е като ремонта на Графа !

9

Анонимен

преди 4 години

Времето ще ги постави на място, тези новите, стари, мамини и таткови, дето нон стоп ни ги дават по телевизията.

8

34567

преди 4 години

На това протеже ако не са държавните и общински поръчани концерти е умрял от глад. Никой не би го слушал доброволно. Даже Веселин Маринов е по-добре.

7

Анонимен

преди 4 години

"Кешът не е достатъчен да бъдеш голям артист" - прав си, Владе, не ти е достатъчен и ти личи отдалече. Че и държи пак да си рекламира някаква песен, която го определяла..по случайност - от новия му албум, който щял да излиза еди кога си... АХАХАХ. Нали не беше важен кешът, що пак си правиш реклама, за да ти купуват албумите?!

6

МАН

преди 4 години

АФА е най-гнусния образ на бг сцената. Такива мамини бездарници парашутисти, предизвикват закуската ми да се върне от където е дошла! Скрии се и не се показвай плъх!

5

пипи дългото чорапче

преди 4 години

Съгласна с номер 3.Що по-добри музиканти познавам от теб.Но нямат никой зад гърба си. Титата и Гери и Криско същите.Сравни се с Ицо Хазарта бе .И какъв ужас-нацупили се на БГ Радио че нямали награди.Детинска работа,с претенции че сте нещо

4

Анонимен

преди 4 години

Само кеша ли е важен за ъспвх в България?Кеша няма общо с успеха.... Абе, КЕШЪТ! КешЪЪЪТТТ! Не го научихте този пълен член. Нивото е като на тия шмульовци, дето матурата по английски им била пълна с грешки. Била, ама не е. Проблемът е, че кога трябвало да четат, яли кифтята.

3

Неук

преди 4 години

Не. Иска се да имаш мама и тати ( като теб ). Иска се да се държиш нагло и надменно в Музикалната Академия ( като теб ). Иска се да си правиш нон стоп самореклама, въпреки тоталната некадърност ( като теб ). Иска се да имаш меценат, който да дава кинти, да не говорят истината за професионалните ти качества ( като теб ). Иска се да си максимално ограничен в общата си култура, но да изглеждаш вървежен ( като теб ). Е наистина не трябват само кинти, а и гьонсуратлък ( като при теб ).

2

Анонимен

преди 4 години

В България е достатъчно като се сетиш някоя простотия да си запишеш на лист, купуваш си инструментал и с малко обработка на гласа си записал вече летния хит.

1

Анонимен

преди 4 години

Не е, иска и да имаш връзки за обувки, "ГРАФЕ"!