25

Наглост

преди 4 години

Ние спряхме да вярваме в държавата.когато кмета на пазарджик излезна сух от водата..няма кой да го хване.опекли са си нещата..дружат с правилните хора и мачкат хората както си искат..може да не ти плати осигуровките и да те изкара.че ти сам си се отказал от тях и нищо да не можеш да направиш...мачкат и ти си оставаш без работа...без осигуровки.без стаж..врътките и дупките в закона ги знаят и мачкат.Дано никой не остане да им работи на тия измамници кметове

24

Активист на БКП

преди 4 години

От ГЕРБ е нали ? Но нищо няма да му направят ! След евроизборите ще му се размине !

23

Анонимен

преди 4 години

Естествено след проверката и делото господинът ще бъде абсолютно невинен по всички обвинения.Винаги театърът е един и същ-хванат уж някой правят страшните обвинения,злоупотребявал с положение крал,източвал, понякога и ръководил организирана престъпна група и какво?Ми невинен.

22

инфо

преди 4 години

9 млн. лв. са нищо работа...На фона на кметове с лични сметки по 70 млн. лв. според 1 вещо лице...Мин. година правителството раздаде НЕПЛАНИРАНИ 250 млн. лева на общини на ГРЕБ.Чакаме следващите осъдени кметове!

21

Анонимен

преди 4 години

от ГЕРБ ли е ?

20

Смехурко

преди 4 години

Някой да е срещал скоро в България ПРАСЕТО КОЙ и майка му ГРУХЛА ... освен в бюлетината за евровота на една партия на Мултигруп/ДС? ... питам за приятел...

19

ГЕРБ

преди 4 години

На този на челото му пише ГЕРБ! Като каже някой Гербаджия или както е по-м одерно Гербераст и си представям точно този!

18

Анонимен

преди 4 години

Абе как мобаха тоя да го изберат за кмет бе кои са гласували за тоя. На айдуците власт им дават, егати народа егати и племето.

17

До ай сиктир

преди 4 години

Давам пример.Новият булевард във Варна-110 млн.

16

Американеца

преди 4 години

До русофила: Нещо си се объркал -достоен крадец обучен от бог Борисов.

15

русофила

преди 4 години

Достоен ученик на Корнела.

14

Михо

преди 4 години

До Анонимен:Ами , хайде де , кажете на бога от ГЕРБ да ги разследва. Ще разследва друг път -колкото изпрати Емел Етем в затвора и Иван Костов за световния грабеж и ликвидацията на България. Виждате как се прегръщат сега с един от главните ликвидатори на Държавата-Ал. Йорданов.

13

ЛЮБЕН

преди 4 години

Ако този Кмет е от ГЕРБ ,СДС или разни мушмороци от това правителство ,то тогава въпроса към Министерството на финансите веднага получава отговор и всички го знаят.Отговор получава и въпроса ,защо още не е вкаран в следствието и по бързата процедура в затвора, а се шикалкави.Отговор получава и незададения въпрос ,къде са подарени парите от тази дебела чантичка. Айде , Цацаров , ти си -не само да плашиш с разни фирми на не знам си какви острови и да отбиваш номерата за крадците от ГЕРБ.

12

Анонимен

преди 4 години

Няма кой да ги накаже

11

Анонимен

преди 4 години

Щом на Иванчева за 70 000 лв. "поискани" съдът присъди 20 години, интересно е за тоя за 9 милиона колко ще отсъди?

10

Анонимен

преди 4 години

Има ли Гербушко, който да не е крадец?

9

Пламен

преди 4 години

9млн. нищо не е. Европа плаща, няма проблеми... Щом му хващат 9, значи усвоени са поне 30. Прах в очите.

8

boyko.uzunov

преди 4 години

И тоя хубавец е от бандитска партия Герб - дано тези след тях ги вкарат в затвора заедно с главната мутра от Банкя амин!!

7

....

преди 4 години

Защо изтриете другите коментари бе гадове.Усетих те се и пишете само в ползи за властта.Прочетете колко дават независимите агенции за герб и колко за независимите и възраждане.Щом в малък Септември се краде така представете си навсякъде Как е

6

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Да бъде изключен веднага от герб