128

Анонимен

преди 4 години

Радев тотално ми падна в очите! Сигурен съм че зад промяната на протокола стои PR шматката!

127

Анонимен

преди 4 години

То пък и едни професори и учени имаме...!

126

И.Б.

преди 4 години

От дефилиращите политици на първи ред с неприятните физиономии не можах да видя моите сънародници. Неприлично поведение. Сигурно съжаляват, че не са могли да махат от мавзолея на "тълпата", та се изтъпанчиха отпред, за да не ги забравят случайно.

125

Изтрили са продълж.

преди 4 години

на 135, та да не се разбере за посредствените синове на двама братя-професори, които влезли направо по червения килим в елитната специалност, а после единият от тях стана професор там, където са били професори и баща му, и чичо му.Интересното е, че преди 09.09.1944 г., татковците били активни легионери, а след 09.09.1944 станали членове на БКП, хем от най-върлите. А прецаканият отличник все пак е потомък на истински борец срещу фашизма, който за жалост починал рано и внукът бил без яки връзки.

124

Ф.С.В.

преди 4 години

По времето на НДСВ Герджиков отива на "частно" посещение с държавният БГ самолет в Китай - Казвам частно защото никой не го беше канил освен някакви дребни бизнесмени-На връщане от Китай Русия отказва въздушен маршрут на самолета- Така Герджиков каца с няколко часа закъснение в София- На летището ТОЙ обяви Война на Русия и падна голям смях сред народотълпите -хахахаха

123

Аерошафьорче

преди 4 години

Какво може да се очаква от комунисти И Кирил и Методи да дойдат ще ги пратят на опашката на манифестацията

122

опетков

преди 4 години

Трябваше шествието да се отдели от политиците и да ги остави да си маршируват сами. Нямам думи с които да изразя възмущението си от тази наглост. Също и от дупедавството на нашите духовни уж "просветители". Не може "протоколът на президента" да решава реда на уж народната манифестация на народните просветители. Политиците не са между тях и не им е там мястото.

121

Анонимен

преди 4 години

Протоколът бил променен от две години ,т.е. точно от "избирането" на Радев .Сигурно иска да въведе отново Член 1 за ръководната роля на Партията.

120

Анонимен

преди 4 години

Трябва да е гневен, но най-вече за това, че нашата Алма Матер според световните класации е някъде между 850-880- то място. Но пак добре, защото другите ни университети са около и след 3000-4000-ното.

119

ПроСоТо

преди 4 години

и кво ся?..Затриха ХУМОРИСТИЧНАТА ми безобидна забележка за "Ал колбас 131" под статията за "Ал салам 313"...."Некои сили" се страхуват и от сянката си....Което е трагично..

118

Го4о

преди 4 години

Предизборно: Радев има двама депутати в листата на БСП.... Останалите без Сергей са на Нинова и трябваше Нинова и Радев да се изперчат най-отпред! Всички празници те считат, че са партийни, те не признават просвета, наука, изкуство.... за тях всичко е Путин!

117

Анонимен

преди 4 години

"Будители" маршируват по Руски на фона на Троянския кон !

116

баба мара

преди 4 години

защо да е гневен професори се произвеждат на килограм и то по полит причинии естествено че ще бъдат зад политиците защото се навеждат на силните на деня

115

Анонимен

преди 4 години

Шествие на българските "будители" - Г.з. Радев, Нинова, Йотова,...!

114

Анонимен

преди 4 години

На снимката: "Атинската философска школа" от Рафаело !!!

113

Анонимен

преди 4 години

В България нафталинът се бори с чалгата. Нищо ново, модерно, съвременно и истинско не се толерира. Или умишлено се заглушава.

112

Анонимен

преди 4 години

Професор Близнашки, О. Герджиков какви са, нали и те са от ГЕРБ и НДСВ, ама тях не смее да ги плюе, че са му приятели от СУ. Плюе само професорите от другите ВУЗ и политици, че са по-добри от СУ.

111

Ало,профанесорите...

преди 4 години

От цик съобщили,че 6 355 000 имат право на глас,а по данни на цру,населението у нас е 6 900 000 души?!!! Но по важно е да маршидрусаме на първа линия...

110

ПроСоТо

преди 4 години

Тонка,може и ида има "резон" в думите ти....Но имай предвид следното:-Хората,които "горяха" в науката и за наука нямаше как да прескочат "бариерата" ,без да са членове на БКП...Разбира се,"опортюнисти",тоест ИЗПОЛЗВАЧИ е имало винаги и във всяка област!..Както сега дори и най-честния бизнисмен НЕ може и глътка въздух да поеме,ако не е ГЕРБОСЛУЖИТЕЛ!!!..та да не хвърляме на кладата и вярващите,барабар с атеистите!...

109

- да си избере която

преди 4 години

иска друга специалност и, ако завърши първи курс с отличен успех, догодина ще го прехвърлят в МИО. Изпълнил условието, но на следващата година му отговорили, че било решено за предстоящата учебна година да няма прехвърляне в други специалности. Примирил се, че съдбата му е да стане скромен счетоводител, а когато започнала новата учебна година, се оказало, че в МИО са прехвърлени някои негови състуденти, които съвсем не били отличници.Заедно с него, за МИО в Москва кандидатствли синовете на -