42

Ал-Суджук - 681

преди 4 години

Не-европейците да си гледат техните държави и да не се месят в това, което се случва в Европа, за да не им изпрати Господ някого, да ги съветва ефективно!

41

до 43

преди 4 години

Ако сте в някоя все още европейска страна, можете да се опълчите като гласувате УТРЕ не за елита, подчинен на глобализма и мултинационалните концерни. Това би означавало, че ще влезете в категории, определени от същия елит, като крайно десен или крайно ляв.Самият елит се смята за центъра и че само той има правилното виждане, нарича патриотите расисти и нацисти, което показва, че си няма понятие от фашизма. Аз утре знам за кого да гласувам в Германия (имам двойно гражданство).

40

хъша

преди 4 години

кой си ти да определяш кое е почтително и кое не е стандартът на тази формация е донесен от друга култура която не осъзнава че закона в държавата в която са им дали всичко определя правилата а не отделни примитивни индивиди които от вчера са решили да се правят на човециако се посъберат малко скинхедс и им пояснят от близо къде се намират проблема може много бързо да бъде решен

39

smesvaneto na

преди 4 години

na kulturi nikoga ne e bilo dobra ideia !!! Arabite v arabskite darjavi I tochka !!! Drugovertsite sashto ! Evropa e bila I triabva da ostane hristianska !!! Globalistite da badat obiaveni izvan zakona !Pri sblasak na kulturi vinagi ednata se stremi da vzeme vrah nad ostanalite !!! Isliama prosto v momenta varshi rabota na globalizma ! Zatova e pooshtriavan !

38

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 39Те "Адските" търпят всичко в днешно време, защото изглежда, че ако кажеш нещо "расистко", те натикват в 9та глуха, затвори и прочи ... Ама ако си стрелкаш на воля, продаваш си хероинче, отвличаш хора, продаваш пистолети на всеки, който ти даде пари, включително и 12-13 годишни деца ... Няяяма проблем - Ако те барнат от полциията - Расисте били, баце!

37

Анонимен

преди 4 години

Щом Адските Ангели ги търпят значи всичко е под контрол. Ако ли не в много скоро време ще бъдат изгърбени и ще изчезнат от лицето на Германия.

36

Анонимен

преди 4 години

баба меркел ги пусна, да всички берем прлодовете...

35

читател

преди 4 години

Едно малко бтр-че, може и бракувано, и два-трима с мънички чифтета, 12 калибър, малко бренеке, и няма рокери, изобщо няма....

34

Анонимен

преди 4 години

а нашите феминистки, либерали и гейове, се нахвърлят единствено срещу хетеросексуалния европеец, и нито дума срещу толерантният ислям. Нищо, те мохамедчовците ще ги вкарат в крачка.

33

Анонимен

преди 4 години

Такива все се събират, когато е за пиене и бой, но като е за правене, за градне, за полагане на усилие ... йок салам.

32

Анонимен

преди 4 години

Уолмарт изхвърли всички американски стоки от равтовете си, и сега във всяко кътче на САЩ се продават китайски стоки. Американската икономика не може да конкурира китайската по цени и качество, американците които преди проузвеждаха стоките които сега са заменени с китайски са без работа. В САЩ има цели пустеещи градове пълни с бездомници и безработни защото няма работа.

31

Анонимен

преди 4 години

За да има мир жената трябва да се подчинява на мъжа, да бъде скромна и смирена.

30

Анонимен

преди 4 години

Така става като даваш на кучето да те оръфа. Либерал Марксизма завзе Европа и училищата отвъд океана. Демокрация ??? Тя отдавна я убиха с полит корекността и псевдо течнията неофеминизъм и джендъризъм и тн. Ще ги бият , ше гъ фъ,/кат , ще ги убиват , а те европейците, трябва да се радват....Това не е моята Европа ,това не е прогрес ,това е унищожение на цивилизацията !

29

Василев

преди 4 години

Кажете къщичките за гости, кой ги направи, кой ги финансира, кой ги узакони???Нали не са бежанците и имигрантите???Велики и всемогъщи са англосаксонските корпорации и банки!!!Агент Грегъри Пачет!ЦРУ!!!

28

Анонимен

преди 4 години

До Анонименпламен кучето в русето открие от-време навреме по някое барче за по 2-3 месеца, колкото да си изпере парите от проститутките------Живков щеше да покръсти и турци и роми, но след 1989 г. стана пълна каша с тоя ЕС и САЩ и сега имат повече пари и права от българите, купиха и МВР на тяхна страна и са господари.

27

до 24

преди 4 години

До АнонименЧети редовно и помни!Основател на ИД е Ирина Бокова защитника на Хисбула и ликвидатора но ЮНЕСКО.

26

Анонимен

преди 4 години

Германия стана много силна и САЩ ще се опитат да я потурчат.

25

Фашистки-внук......

преди 4 години

Реч, и- ролков, магнет,....Видимо- е, че- много- хора,....Имат, второ- дете,....

24

Анонимен

преди 4 години

Путин се бори за "салам" в Сирия вече шест години, нищо, че официално е освободил Асад от сирийския народ !Там всичко е сравнил с земята, ама седи и консумира арабския "салам".

23

привет от Германия

преди 4 години

До АнонименАми явно и вие сте мека китка,след като не сте организирали банда да им счупите главите...А за jackpot ,нека да има и други печеливши...,......Не съм организирал банда поради липса на достатъчно финанси ! Прочети какво пиша в първия коментар - жалко ,че има много богати европейци бизнесмени ,които имат стотици милиони дори милиарди евро , а не се ангажират да организират някаква нелегална организирана банда ,която да въведе поне мало ред в ЕС ! Молете се да спечеля джакпота !