13

Анонимен

преди 4 години

Абе, каква е тази лионска (да не казвам френска) полиция, бе!На снимката, единият е кьорав, с превръзка на окото, другияр е с нефренски цвят на кожата ... Заподозршният се оттегля (не бяга) с велосипед ... Егати! :)

12

Анонимен

преди 4 години

Няма пострадали французи.

11

Анонимен

преди 4 години

Начина на изпълнение показва тотална аматьорщина.

10

хъша

преди 4 години

какъв размер ли са винтовете и болтовете че ми трябват малко да отида да си посъбера

9

м дааа

преди 4 години

Със сигурност няма и ранени французи, поне като минах през Лион и Бордо - беше трудно да видиш човек, който поне от далеч да те заблуди че е франсе.

8

Анонимен

преди 4 години

франсия беше франсия по времето на Дю Голь

7

Свещен Гущер

преди 4 години

Шок! Изумително! Извънредни новини! Стопанина на кремъл-Путин се е наакал и все още бълва като вулкан гУмната си.Изпратени са самосвали и булдозери да изринат остатъците в близката река да се размирише. Скафандрите на екипите от гражданска защита се разпадат от силната миризма.Хиляди московани са извозени с автобуси от мястото на събитието. Очаквайте извънредна емисия по БиТиВи

6

Анонимен

преди 4 години

Според мен точно този атентат не е ислямистки. Абсолютно идентичен е с този в Кьолн на НСУ от 2004-та - бомба с пирони пред магазин, поставена от лице с велосипед. Някой имитира германското НСУ (националсоциалистически ъндърграунд), което с този атентат е имитирало по-ранна нацистка група. Предполагам, че във въпросния магазин работят чужденци или се събират такива. Ще е странно ислямисти да имитират нацистки атентат.

5

Анонимен

преди 4 години

Каде е папата? Какво мисли по случая може ли да чуем?35321

4

Факт!

преди 4 години

Първи вариант събираш пришълците уж за ваксинация и ги кас.рираш химически.Втори вариант заграждаш им гетата и почваш да ги бомбиш с авиация и артилерия като на входовете поставяш картечници.Трети вариант заразяваш водата на квартала.

3

1789

преди 4 години

Mного непрофесионално изпълнение. Когато ще слагаш допълнителни материали, които да се разлитат е добре това да бъде извършено в затворено място, където има много хора, като в магазинини, училища, концерти, спортни събития.... Ако няма насоченост на взрива е достатъчно да бъдат прикрепени пирони на ориентирани в различни посоки снопи с прикрепени с ластик около тях. Може да се използват и ампули с живак или парченца тежки метали като олово.

2

клошарят

преди 4 години

Конкуренция,между френцки хлебопекари,и арабцки,катмаджии

1

град козлодуй

преди 4 години

много лоши станаха хората