224

Ели

преди 4 години

Гледай Евродиков да видите Бойко и братовчеда ? Никога ГЕРБ ?

223

Тиквата

преди 4 години

Не знам лева ли е десна ли но щом такива управници има май е обратна.

222

Анонимен

преди 4 години

Европа е дясна, а при нас комунистите взимат пенсия и заплата в армията и полицията.

221

Скептик

преди 4 години

За съжаление Българите са прекалено либерални да търпят този некадърник 10 години на власт

220

Симеон

преди 4 години

Европа определено не може да е лява, ама и крайно дшсна не трябжа да е! С този изкривен либерализъм, който се изповядва няма да се върви напред! Трябва Европа на нациите, със силни народи!

219

стига вече

преди 4 години

Защото 10 години търпим Бойко Борисов,затуй сме най-бедни в Европа.Не познавам никой,който да е гласувал за него.Как печели изборите???

218

замислен...

преди 4 години

Капитализъм.В България.Най-бедни сме в ЕС.Защо?Нали сме европейци?Доходи-10 пъти по-ниски от тези в Германия...

217

ади стига майтап де

преди 4 години

Бойко премиер...

216

Анонимен

преди 4 години

В Холандия вчера спечелиПартията на труда. Тя не едясна.

215

Пак тиква

преди 4 години

Пак тиква с вдигната ръка като бай Тошо на митинг. Докога ще го показвате на първа позиция?

214

ХамХум

преди 4 години

Европа е дясна затова българите ядат второ качество храна като прасетата!

213

Анонимен

преди 4 години

От 248 и днес няма от къде да дойде не свързан с предния режим политик защото всички такива потенциални бяха избити още като комунистите взеха властта.Най-гнусно обаче беше когато избиха другите комунистически лидери от своите защото бяха верни на комунистическата идея голяма грешка търсеха се хора верни на Москва не на комунизма.После стана ясно и защо защото Москва не иска клмунизъм а взел името му крадлив крайно десен държавен капитализъм.

212

Анонимен

преди 4 години

До 246, еми то да не е само той.Всеки политик в България произлиза или от БКП или от ДС или от ДПС или е роднина на такъв или държанка, приятел,шурей и други.Знаеш ли защо е така и не може да е по друг начин.Защото комунистите, след като взеха властта, не без помощта на съветската армия естествено имаха две главни задачи да унищожат целия елит на народа политически духовен и богаташки, а после да унищожат и всички избрани от народа комунистически лидери и да ги заменят с верни на Москва агенти.

211

Анонимен

преди 4 години

Тикво Европа е дясна ама ти си лев от БКП или паметта ти е къса и не помниш от къде си тръгнал???

210

мак

преди 4 години

Агитацията днес е забранена, защо пак ни го натрапвате?

209

ПроСоТо

преди 4 години

ГАВРАТА с нацията и Историята ни,които ВРАГОВЕТЕ ни си направиха с нас,ПРОБУТВАЙКИ ни един ДОКАЗАН *** ,просто е СРАМНА!!!ЗА НАС,защото НИЕ СМЕ ЗАСПАЛИ!!!!!!..Та:-Хора,СЪБУДЕТЕ СЕ!!!!

208

ПроСоТо

преди 4 години

само да ви припомня някои факти:-Когато България се управляваше от ИСТИНСКИ управници,дори и Римския диктатор се навеждаше пред българския .."цар",да го наречем..После,след ПЕТВЕКОВЕН ГЕНОЦИД над българите,България успя да се възроди..После страната ни дръпна напред,благодарение на НАС-българите!!После,при "комунизма",станахме една от ВОДЕЩИТЕ държави в "Соцлагера"....Сега,30 год. след ПРЕСТЪПНО-КРИМИНАЛНИЯ "преход" сме НА ОПАШКАТА!А "минпридсидателя" СА ФАЛИ с това,колко папи са го галили

207

Анонимен

преди 4 години

Когато нещата почнат да се с говняват и парите да намаляват, хората инстинктивно гласуват за социалисти, заради популистките обещания. Малко по-късно им става ясно, че социалистите са обикновени гни ди и пари се изкарват с дясна политика. Мисля, че ние първия период го минахме, колкото и да реват такива като Гошо Т пото.

206

Анонимен

преди 4 години

"...България е най-добрата граница на Шенген...", че кога ни приеха в Шенген бе тъ'пак ? Боже кога ще забраниш раждането на ***'оти в България ?

205

Анонимен

преди 4 години

Какъв баш измамник е това про'сто пожарникарче !? Ей тара'нколу, трябва да си много щастлив,че си роден и живееш в България защото никъде на друго место по света нямаше никога толкова дълго време да ти вярват, че не си тъ'п и завършен комунист, но нали си пъдар на стадо овце, можеш цял живот да ги мамиш успешно без никаква съпротива и възражения....***, про'ста и лицемерна червена твар с име Бойко Борисов...пфу Анатема !