84

Мирон

преди 4 години

Ми бедни са, горките¡ Я ги вижте на една от снимките пристигат с Лада! Какво да си говорим...Иначе утре всички ще са на опашка в ьа кандидатстване в СУ!. Там толкова снижиха нивото, че и Стефчо двойкара от кварталното даскало, ще влезе без проблем........

83

Лукс

преди 4 години

Ей тея утре ша ви управляват!,,... Айде честито...

82

Анонимен

преди 4 години

Val абе хора що за коментари прочетох ...Вие сте много ограничен народ!! Много бяха хубави всички абитюренти!!!

81

Милен Илиев Минков

преди 4 години

Татос,...Татуировка,....- Това- е, лудост,....И, робство,....А, скъпите- рокли, ще- създадат,...Още, 10 деца, от- 1000 лева,....Отличниците, стават- готвачи,...България,...Желае, да- се- роди, здраво-дете,......Желае, да- няма- дългове,...Гради- мирът, по- света,.....

80

Дьржавата

преди 4 години

Закривай!

79

Аз

преди 4 години

Колко са грозни с тези татуировки. Като наркоманки от сливенския затвор. На 60 г като им се свлече кожата от картинката няма да останенщ нищо. Нека още три дни да изтрезнеят и да влизат в час, защото джобс бг ги очаква.

78

Анонимен

преди 4 години

Супер са малките koвpu. На 34 станах и още ги чаткам яко малките котета!

77

Дейвид

преди 4 години

Нали за това скачахте ? Каквото е посято - това ще се ожъне. Като не Ви харесва, възпитавайте децата си като Бил Гей. - във всеки случай не ги възпитава да се татуират като бесни и да се правят на маймуни, а да управляват света.

76

@

преди 4 години

Непредставителна извадка от реалните данни! Имате ли представа колко абитуриенти бяха там и представените снимки какъв процент от възможните общо би бил?!

75

голю босев

преди 4 години

равносметка-Цяла нощ пирували, после година гладували.

74

Анонимен

преди 4 години

Толкова са прости , че дори не знаят как и какво да си татуират , и какво всъщност изразява татуса и защо се прави ! Татуса показва същността на човека и трябва да бъде добре подбран и балансиран , за да не заприлича момичето на афроамериканец-рецидивист !!

73

Анонимен

преди 4 години

Яко изтрещели с.еляни :-))

72

сталин

преди 4 години

Бъдещите продавачки празнуват !

71

Анонимен

преди 4 години

Какво да кажем по въпроса?! Комплекс да се изфукаме, да изпъкнем, да се направим на имащи, качвайки се в скъп автомобил. Тъжна картинка. Живи и здрави да са децата, дано преосмислят фукането и парадирането, защото е абсурдно на моменти. Тези, които имат, винаги ще имат. Тези, които нямат, рядко си правят изводите защо нямат и рядко се развиват. Това е. Не ме разбирайте погрешно- аз съм млад човек, каращ нов мощен спортен автомобил, но това, което виждам, на моменти е тъжно за бъдещето на нацията

70

Kiwi

преди 4 години

Татуирани чалгарки и гологлави тиквеници на едно място...

69

Напомняне

преди 4 години

Радвайте се на на младите, на баловете и сватбите през годината, че са рядкост. Щото ще дойде време да се радвате само на погребения, но ще се радвате само, ако не е вашето.

68

Трезвомислещ

преди 4 години

Това са плодовете на нашият скапан животец. Наслаждавайте им се! Ама вие не сте виновни, нали. А и от вас нищо не е зависело. Те децата са си умни, ама за простотията им НИЕ не сме ВИНОВНИ. СПЕТЕ спокойно!

67

Анонимен

преди 4 години

Разбира се, че не трябва да се ограничават свободи, но за някои от снимките в чужда държава ще получат присъда минимум общественополезен труд. И да, съгласен съм с някои от коментиращите, че бушуващата в страната тиквокрация с присъщите си агресия, арогантност и безпардонност са причина за развитието на нашите млади :)

66

ИХА

преди 4 години

ПЪЛНА ПРОСТАЩИНА---ХАРЕСВА МИ БЪДЕЩЕТО ПОКОЛЕНИЕ НА ДЕМОКРАТИЧНАТА НИ ДЪРЖАВА---НАРИСУВАНИ КАТО ПАНДИСЧИИ--МАЦКИТЕ ВЕЧЕ СА В ПРОФЕСИЯТА....

65

357

преди 4 години

До !!!!...Татуировки не видях - вероятно фотографът специално ги е търсил... Снимки 4, 6, 10, 20, 21.